J2US: Ποιος θα καθίσει στην τέταρτη καρέκλα του κριτή;

Νέο πρόσωπο αναζητείται για τη θέση που κατείχε μέχρι πέρυσι η Μαρία Μπακοδήμου στο σόου του Alpha J2US με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη.

Οι πρώτες κινήσεις για την κάλυψη της θέσης έγιναν κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Στο στόχαστρο του παρουσιαστή και παραγωγού του «JT2US» μπήκαν μεγάλα ονόματα, μεταξύ των οποίων η Δήμητρα Παπαδοπούλου και η Αννα Βίσση, ενώ η αναζήτηση δεν τελείωσε εκεί. Σύμφωνα με πληροφορίες της Reallife, ανάμεσα στα ονόματα που «παίζουν» δυνατά για να καθίσουν στην τέταρτη καρέκλα του κριτή στο «JT2US» είναι η Καίτη Γαρμπή, η οποία πέρασε πέρυσι ως guest από το σόου του Alpha. Στόχος είναι το πρόσωπο που θα επιλεγεί να «δέσει» με τη Δέσποινα Βανδή, τον Σταμάτη Φασουλή και τη Βίκυ Σταυροπούλου, οι οποίοι παραμένουν στο σόου του Alpha.

Τα ζευγάρια που έχουν “κλειδώσει”

Το όνομα ποτ «έπαιξε» πολύ για την κριτική επιτροπή του «GNTM», αλλά τελικά φαίνεται πως άλλο ψυχαγωγικό πρόγραμμα τη φλερτάρει είναι αυτό της  Βίκυς Κουλιανού. Έχει μπει στο στόχαστρο του Alpha για να πάρει θέση ως μία από τις διαγωνιζόμενες στο τραγούδι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΟΡΕΝ, τα ζευγάρια που φαίνεται να έχουν “κλειδώσει” έως τώρα είναι:

  • Μαυρίκιος Μαυρικίου – Ιλάειρα Ζήση
  • Μπέσσυ Αργυράκη – Γιώργος Ασημακόπουλος
  • Θέλξη – Σάκης Κατσούλης
  • Βίκυ Κουλιανού – Άρις Πετράκης
  • Ματίνα Νικολάου – Βασίλης Πορφυράκης

Επίσης ακούγονται τα ονόματα της Σοφίας Αρβανίτη, της Σοφίας Βόσσου, της Λίτσας Γιαγκούση, της Ανθής Σαλαγκούδη, του Βαλεντίνο, του Παύλου Σταματόπουλου, υη Σαμπρίνα και του Σώτη Βολάνη, χωρίς να έχει ξεκαθαριστεί ποιος θα είναι ο συμπαίκτης τους.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ