Κατερίνα Καινούργιου – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Δύο εκδοχές για την αποχώρηση

Δύο διαφορετικές εκδοχές έδωσαν η Κατερίνα Καινούργιου και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου σχετικά με την αποχώρηση του μοντέλου από την εκπομπή Super Κατερίνα.

Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην αποχώρηση του Δημήτρη Αλεξάνδρου υποστηρίζοντας πως την απόφαση δεν την πήρε η ίδια.

«Μιλάμε, έχουμε τέλεια σχέση με τον Δημήτρη, χάρηκα πάρα πολύ που είναι στη Σίσσυ. Δεν συζητήσαμε κάτι μαζί. Απλά καμιά φορά τις αποφάσεις τις παίρνουν οι πιο πάνω, δεν τις παίρνει ο παρουσιαστής. Έπρεπε να γίνει κάποια ανανέωση στην ομάδα, η απόφαση ήταν αυτή», είπε από την πλευρά της η Κατερίνα Καινούργιου.

Τι ανέφερε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έδωσε μία διαφορετική εκδοχή, υποστηρίζοντας πως υπήρξε συζήτηση με την Κατερίνα Καινούργιου και η απόφαση να αποχωρήσει πάρθηκε από κοινού.
«Με την Κατερίνα είμαστε και παραμένουμε χρόνια φίλοι. Οπότε ουσιαστικά καταλαβαίνει και καταλαβαίνω πως είναι εβδομαδιαίο. Έχω καινούργιες υποχρεώσεις, οπότε ουσιαστικά έληξε καλά. Ήταν από κοινού η απόφαση» σημείωσε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στην εγκυμοσύνη της Ιωάννας Τούνη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ