Δημήτρης Αλεξάνδρου: Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση στην Ιωάννα Τούνη

Μια πολύ τρυφερή ανάρτηση έκανε για την Ιωάννα Τούνη ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, ο οποίος είναι πανευτυχής που σε λίγους μήνες θα κρατά στην αγκαλιά του τον γιο του.

Μετά το πάρτι-υπερπαραγωγή και τα γενέθλια της Ιωάννας Τούνη, το ζευγάρι πήγε στην Κρήτη για διακοπές. Οι δυο τους απολαμβάνουν καθημερινά τη σχέση τους και περνούν μοναδικές στιγμές.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, όπως θα δείτε στη φωτογραφία που ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram,  φιλά την σύντροφό του στον λαιμό, έχοντας τα χέρια του στη μέση της. Η κοιλίτσα της έχει φουσκώσει αρκετά και η ίδια φαίνεται πιο ευτυχισμένη από ποτέ στην αγκαλιά του.

«Είμαι 101% ερωτευμένος μαζί σου» έγραψε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου στην λεζάντα της ανάρτησής του. “Μωρό μου!”, σχολίασε η Ιωάννα Τούνη, κάτω από τη φωτογραφία.

Από την πλευρά της η γνωστή influencer είχε ανεβάσει στον λογαριασμό της στο Instagram ένα τρυφερό βίντεο, στο οποίο εμφανίζεται να κάθεται μπροστά στον καθρέφτη και να δείχνει την κοιλίτσα της, που πλέον έχει φουσκώσει αρκετά.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, την φιλά και χαϊδεύει την κοιλιά της. «Τσεκάρει την καινούργια μου κοιλιά», έγραψε χαρακτηριστικά και έκανε tag τον σύντροφό της.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ