Οδυσσέας Σταμούλης: Δεν μιλάω για την απώλεια του γιου μου, γιατί είναι σαν να έχει μεγαλύτερη βαρύτητα από των άλλων

Συνέντευξη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη έδωσε ο Οδυσσέας Σταμούλης. Ο ηθοποιός, που το καλοκαίρι έχασε τον 11 ετών γιο του από πνιγμό στους Φούρνους Ικαρίας, εξήγησε τον λόγο για τον οποίο δεν μιλά για τον θάνατο του παιδιού του.

«Ήταν δική μου επιλογή να απουσιάζω από την τηλεόραση, αλλά δεν υπήρξαν και ενδιαφέρουσες προτάσεις. Τώρα νομίζω ότι θα ήθελα να κάνω σε μία ωραία σειρά έναν ωραίο ρόλο. Στο λεξικό, δίπλα από τη λέξη “σπάταλος”, υπάρχει η φωτογραφία μου.

Εγώ ζω αυτή την αντίφαση τελικά. Ενώ θέλω να είμαι ένας διάσημος ηθοποιός, με την έννοια ότι έχω πετύχει, από την άλλη δεν μου αρέσει καθόλου να είμαι διάσημος. Τα media μου έχουν φερθεί άγρια. Όχι μόνο με ενοχλεί, με θυμώνει και με προσβάλει αυτό, αλλά το αντιμετωπίζω με το να απέχω», ανέφερε αρχικά.

«Η απώλεια έχει ακριβώς την ίδια αξία»

Σχετικά με τον θάνατο του παιδιού του, είπε: «Αυτή η χρονιά ήταν ένας εφιάλτης για μένα. Αγγελούδια, παιδάκια χάνονται κάθε μέρα. Μερικά από αυτά τυχαίνει να έχουν έναν πατέρα ας το πούμε αναγνωρίσιμο ή δημόσιο πρόσωπο. Δεν μιλάω γι’ αυτό, ούτε θα μιλήσω, γιατί είναι σαν να έχει η δική μου απώλεια μεγαλύτερη βαρύτητα από των άλλων».

«Η απώλεια έχει ακριβώς την ίδια αξία και ο πόνος είναι αφόρητος με τον ίδιο τρόπο για όλους τους γονείς, είτε τον ξέρεις, είτε δεν τον ξέρεις. Ήταν πολύ χυδαίο που ερχόντουσαν στο θέατρο, γιατί είναι αυτό που είπα πριν, ότι ήταν σαν να είχε η δική μου απώλεια μεγαλύτερη βαρύτητα από την απώλεια οποιουδήποτε ανθρώπου. Εγώ δεν μίλησα ποτέ και ούτε κάλεσα κανέναν για να του πω για τον πόνο μου», σημείωσε στη συνέχεια.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ