Ο Τάσος Νούσιας απαντά για τις βωμολοχίες που ακούγονται στην «Μάγισσα» – «Και λίγα λέμε»

Συνέντευξη στην εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα, έδωσε ο Τάσος Νούσιας. Ο γνωστός ηθοποιός που πρωταγωνιστεί φέτος στη πετυχημένη σειρά του Ant1 “Η Μάγισσα”, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης μίλησε για τα απαιτητικά γυρίσματα, αλλά και απάντησε για τις βωμολοχίες που ακούγονται στη σειρά.

«Στα γυρίσματα περνάμε πολλές ώρες, ένα γύρισμα είναι 10 ώρες. Είναι πολύ απαιτητικό αλλά και πολύ προκλητικό για έναν ηθοποιό. Αυτοί οι χαρακτήρες δεν έρχονται εύκολα στην καριέρα σου. Έχει φοβερά μεγάλο ενδιαφέρον να δεις πώς ήταν συμπεριφορικά αυτοί οι άνθρωποι, τι αξιακό κώδικα υπηρετούσαν, πώς ήταν οι πρόγονοι μας εκείνη την περίοδο.

Υπάρχουν αρκετές σκηνές που σε δυσκολεύουν και πιο πολύ συναισθηματικά. Εμείς έχουμε μια εξαιρετική ομάδα και βρίσκουμε πώς μπορούμε να συμπράξουμε και να βγάλουμε σκηνές πάλης ας πούμε, γιατί έχουμε ξιφασκίες. Με τον Γιώργο Γάλλο κάναμε μία και κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες. Κάτω από 42 βαθμούς και ένα 10ωρο γύρισμα χωρίς σκιά και νομίζω ότι ήταν 4ης Αυγούστου» είπε ο Τάσος Νούσιας, μιλώντας για τα πολύωρα γυρίσματα και τις απαιτητικές σκηνές που έχει “Η Μάγισσα”.

Για τα spoiler που του ζητά ο κόσμος, ο Τάσος Νούσιας απάντησε λέγοντας ότι: «Ο κόσμος πάντα έχει την αγωνία του τέλους και του πώς εξελίσσεται η ιστορία, από μένα δεν παίρνουν κουβέντα βέβαια. Δεν λέω και μερικές φορές όταν πλησιάζουν να βρουν και την λύση, τους μπερδεύω. Ξέρουμε στις ζωές μας τι θα συμβεί στο τέλος; Ξέρουμε αύριο τι θα μας συμβεί; Όχι! Άρα, γιατί να ξέρουμε στη “Μάγισσα”;».

Αναφορικά με τις βωμολοχίες που ακούγονται στη σειρά, ο ηθοποιός εξήγησε: «Πολλοί απορούνε για το αν αυτή η φρασεολογία είναι της εποχής του 1800. Θέλω να τους πληροφορήσω ότι όχι απλά ήταν και λίγα λέμε».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ