Ο Ρίκι Μάρτιν αρνείται τις κατηγορίες αιμομιξίας

Ο Ρίκι Μάρτιν αρνείται τους ισχυρισμούς “βόμβα” για ενδοοικογενειακή βία που φέρεται να έχει καταθέσει ο 21χρονος ανιψιός του.

Αποκαλύφθηκε πριν από δύο εβδομάδες ότι ένας δικαστής στο Πουέρτο Ρίκο εξέδωσε περιοριστικό διάταγμα «σχετιζόμενο με ενδοοικογενειακή βία» κατά του σταρ της μουσικής.

Το όνομα του φερόμενου θύματος δεν αποκαλύφθηκε αρχικά. Ωστόσο, σύμφωνα με νέο δημοσίευμα της ισπανικής Marca, ο αδελφός του τραγουδιστή, Έρικ Μάρτιν, ισχυρίστηκε ότι το θύμα είναι ο 21χρονος Ντένις Γιαντιέλ Σάντσες, ανιψιός του τραγουδιστή.

Σύμφωνα με τους νόμους του Πουέρτο Ρίκο για «κατηγορίες αιμομιξίας», η ποινή που θα μπορούσε να αντιμετωπίσει ο Ρίκι Μάρτιν είναι 50 χρόνια φυλακής, εάν οι συγκλονιστικοί ισχυρισμοί αποδειχθούν αληθινοί.

Η καταγγελία έγινε ανώνυμα βάσει του Νόμου 54, γνωστός ως Νόμος για την Πρόληψη και την Παρέμβαση της Οικογενειακής Κακοποίησης.

Το φερόμενο θύμα ισχυρίστηκε ότι ο Μάρτιν δεν πήρε καλά τον χωρισμό τους και είχε περιπλανηθεί κοντά στο σπίτι του τουλάχιστον τρεις φορές, σύμφωνα με την έκθεση.

Ο δικηγόρος του Μάρτιν Μάρτι Σίνγκερ δήλωσε: «Δυστυχώς, το άτομο που έκανε αυτόν τον ισχυρισμό παλεύει με βαθιές προκλήσεις ψυχικής υγείας. Ο Ρίκι Μάρτιν, φυσικά, ποτέ δεν είχε -και δεν θα εμπλακεί ποτέ- σε οποιοδήποτε είδος σεξουαλικής ή ρομαντικής σχέσης με τον ανιψιό του».

Ο Σίνγκερ είπε επίσης: «Η ιδέα δεν είναι μόνο αναληθής, είναι αποκρουστική. Ελπίζουμε όλοι ότι αυτός ο άνθρωπος θα έχει τη βοήθεια που χρειάζεται τόσο επειγόντως. Αλλά, πάνω απ’ όλα, ανυπομονούμε να απορριφθεί αυτή η απαίσια υπόθεση μόλις ένας δικαστής εξετάσει τα γεγονότα».

Νωρίτερα αυτόν το μήνα, ο Μάρτιν δέχθηκε μήνυση 3 εκατομμυρίων δολαρίων από την πρώην μάνατζέρ του, Ρεμπέκα Ντράκερ, για απλήρωτες προμήθειες.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ