Η εξομολόγηση του Ρίκι Μάρτιν: Τα τέσσερα παιδιά και η ζωή του – Γιατί δεν θα κρυφτώ ποτέ ξανά

Τη δική του απάντηση δίνει ο Ρίκι Μάρτιν σε όσους τον κατηγορούν ότι είπε ψέματα στις συντρόφους του στο παρελθόν για τη σεξουαλικότητά του. Μπορεί να αποκάλυψε ότι είναι ομοφυλόφιλος το 2010 αλλά ο σταρ επιμένει ότι ποτέ δεν παραπλάνησε κανέναν όταν έβγαινε με γυναίκες και πως είχε ερωτευθεί αρκετές από τις γυναίκες της ζωής του.

“Η σεξουαλικότητα είναι ένα πολύπλοκο πράγμα. Δεν είναι μαύρο και άσπρο. Είναι γεμάτο χρώματα. Όταν έβγαινα με γυναίκες, ήμουν ερωτευμένος με γυναίκες. Έμοιαζε σωστό, όμορφο” δήλωσε στο περιοδικό People ο Μάρτιν που πλέον είναι 49χρονών και παντρεμένος με άνδρα από το 2017.

“Δεν μπορείς να προσποιηθείς τη χημεία, η χημεία ήταν εκεί μαζί τους. Δεν παραπλανούσα κανέναν” πρόσθεσε. Προτού παντρευτεί τον καλλιτέχνη Jwan Yosef το 2017, ο Μάρτιν ήταν σε σχέση με τους: Κάρλος Γκονζάλες (2008 – 2014), Νέιθαν Λέιν (2008), Ινές Μίσαν (2000 – 2002), Μαϊτάλ Σάμπαν (2000), Αντριάνα Μπιέγκα (1998 – 1999), Λίλι Μέλγκαρ (1994), Ρεμπέκα ντε Άλμπα (1994 – 2005) και Γκαμπριέλα Σαμπατίνι (1992).

Ο Ρίκι είχε ρωτηθεί για τη σεξουαλικότητά του σε συνέντευξη με την Μπάρμπαρα Γουόλτερς το 2000, δέκα χρόνια προτού αποκαλύψει ότι είναι gay. Εκείνη την εποχή απέρριψε την ευκαιρία να αποκαλύψει τη σεξουαλική του προτίμηση αλλά τώρα παραδέχεται ότι θα ήταν σπουδαίο τότε αν αισθανόταν αρκετά γενναίος να το κάνει. Ο Ρίκι είπε ακόμη στο περιοδικό People: “Πολλοί άνθρωποι λένε, τι θα έκανες διαφορετικά; Ίσως να είχα αποκαλυφθεί σε εκείνη τη συνέντευξη. Θα ήταν σπουδαίο γιατί όταν πράγματι αποκάλυψα τη σεξουαλικότητά μου, ήταν υπέροχο. Όσον αφορά στη σεξουαλικότητά μου, όσον αφορά στο ποιος είμαι, θέλω να μιλήσω για το τι με έφτιαξε, για όλα όσα είμαι. Γιατί αν το κρύβεις, είναι μία κατάσταση ζωής ή θανάτου”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ