Ο Μιχάλης Οικονόμου μιλά για τον γάμο με τον σύντροφό του και τις διαστάσεις που πήρε

Καλεσμένος στην εκπομπή “Στούντιο 4” στην ΕΡΤ ήταν ο Μιχάλης Οικονόμου και μεταξύ άλλων μίλησε για το σύμφωνο συμβίωσης που υπέγραψε με τον σύντροφό του, εκφράζοντας παράλληλα την απορία του για τις διαστάσεις που πήρε στα media.

«Δεν κάναμε event, σε μια συμβολαιογράφο πήγαμε δύο άτομα με τον δικηγόρο. Δεν το περίμενα ότι θα πάρει τέτοια έκταση. Μοιράστηκα τη χαρά μου στο Instagram και έγινε ένας μεγάλος χαμός» είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

«Χάρηκα. Γιατί ο οποιοσδήποτε να λέει ότι παντρεύτηκε και να το μοιράζεται με τους φίλους του και με το κοινό και να μην το κάνω εγώ; Μου βγαίνει ένα παράπονο. Αυτό έχουμε αυτή τη στιγμή, αυτό κάναμε, ένα σύμφωνο» ανέφερε ο Μιχάλης Οικονόμου.

«Δεν μπορώ να μην μιλώ για εμένα και την οικογένειά μου αλλά έχει πάρει πολύ μεγάλη διάσταση και αναρωτιέμαι ώρες ώρες μήπως κάνει κακό στη δουλειά μου και την καπελώνει. Τώρα πια δεν υπάρχει γυρισμός. Η αλήθεια είναι ότι πλέον προσπαθώ να είμαι φειδωλός σε αυτό το κομμάτι γιατί ό,τι έχω πει υπάρχει γραμμένο. Αν βοήθησα να γίνει λίγο πιο ορατό αυτό το θέμα, που χρειάζεται να γίνει, το έκανα. Δεν έχει νόημα να συζητάω ξανά τα ίδια» τόνισε ο ηθοποιός.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ