Μιχάλης Οικονόμου – Γιώργος Μακρής: Η βάπτιση του γιου τους

Λίγες ημέρες μετά τη νομική ένωσή τους ως ζευγάρι, ο Μιχάλης Οικονόμου και ο Γιώργος Μακρής έκαναν και τη βάπτιση του γιου τους δίνοντάς του το όνομα Νικηφόρος.

Το ζευγάρι των ηθοποιών ήταν αποφασισμένο να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας το μυστήριο της βάπτισης του μικρού. Μόλις αυτό πραγματοποιήθηκε ωστόσο, οι δύο ευτυχισμένοι μπαμπάδες μοιράστηκαν τη χαρμόσυνη είδηση με όλο τον κόσμο μέσω των social media.

Η βάπτιση του μικρού Νικηφόρου τελέστηκε στις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου, στον ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Ραγκαβά στην Πλάκα με τέσσερις φίλους του ζευγαριού να εκτελούν χρέη νονού.

“Χθες ο μικρός μας Νικηφόρος βαπτίστηκε χριστιανός και ήταν η πιο υπερβατική στιγμή της ζωής μου” έγραψε ο Μιχάλης Οικονόμου σε ανάρτηση που έκανε στο Instagram.

“Παιδί μας, σου εύχομαι να γίνεις ένας ένθεος άνθρωπος, και να παίρνεις φως από τον Άγιό σου, Νικηφόρο τον Λεπρό, να έχεις γύρω σου ανθρώπους που θα τους αγαπάς και θα σε αγαπάνε, όπως όλοι οι φίλοι μας που μας συντρόφευσαν με το βλέμμα και τις προσευχές τους χθες στη Βάπτισή σου. Να σηκώνεις το σταυρό που από σήμερα φοράς, με υπομονή, κουράγιο στα καλά και στα δύσκολα, γιατί πλέον δεν είσαι μόνος. Αρκεί να μάθεις να κοιτάς ψηλά!” πρόσθεσε ενώ έκανε ξεχωριστή αναφορά στα συγκινητικά λόγια των ιερέων.

“Σημείωση για τους ιερείς με τη μεγάλη τους καρδιά και αποδοχή, που μας συγκίνησε όλους. Όπως μας είπαν: οι γονείς να είσαστε πάντα ερωτευμένοι, και το παιδί θα βλέπει αυτή την αγάπη που θα έχετε μεταξύ σας, αυτή θα αναζητήσει και όταν φύγει από εσάς, και θα αναζητά πάντα στην ζωή του”.

Μιχάλης Οικονόμου: Η ανάρτηση για τη βάπτιση του γιου του στο Instagram

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.