Μιχάλης Οικονόμου – Γιώργος Μακρής: Μετά τον γάμο έρχεται η βάπτιση του γιου τους

Μετά το σύμφωνο συμβίωσης με το οποίο επισημοποίησαν τη σχέση τους, ο Μιχάλης Οικονόμου και ο Γιώργος Μακρής ετοιμάζονται τώρα για τη βάπτιση του γιου τους.

Όπως είχαν αποκαλύψει οι δύο ηθοποιοί σε παλαιότερη συνέντευξή τους, μεγαλώνουν μαζί ένα αγοράκι που ήρθε στη ζωή τους εντελώς ξαφνικά όταν μία συγγενής εξ αίματος του Γιώργου που ζει στο περιθώριο, έμεινε έγκυος.

“Ήξερα ότι αυτό το παιδί, αν κατάφερνε να γεννηθεί θα κατέληγε σε κάποιο ίδρυμα, δεδομένης της κατάστασης της μητέρας του που ήταν ανίκανη να το φροντίσει. Κοιταχτήκαμε με τον Μιχάλη στα μάτια και πήραμε αμέσως την απόφαση” είχε εξομολογηθεί πριν από περίπου έναν χρόνο στη “Vogue” ο Γιώργος Μακρής, που έχει την επιμέλεια του παιδιού ως συγγενής του.

Μάλιστα η περίπτωσή του ήταν η πρώτη όπου ελληνικό δικαστήριο παραχώρησε συγγενική επιμέλεια τέκνου σε γονιό γνωρίζοντας ότι βρίσκεται σε ομοφυλοφιλική σχέση.

Μιχάλης Οικονόμου

Η γέννηση του Νικηφόρου

Ο μικρός γεννήθηκε στις 4 Ιανουαρίου ανήμερα της γιορτής του Αγίου Νικηφόρου του Λεπρού και οι δύο μπαμπάδες του αποφάσισαν να του δώσουν το συγκεκριμένο όνομα αφού είναι ένας πραγματικός νικητής της ζωής.

Σύμφωνα με την Espresso, η βάπτιση του μικρού έχει προγραμματιστεί για το αμέσως επόμενο διάστημα, με τους γονείς του να κρατούν ωστόσο μυστική την ακριβή ημερομηνία του μυστηρίου αφού η επιθυμία τους είναι να μην τραβήξουν τα φώτα της δημοσιότητας στην προκειμένη περίπτωση.

Αντίθετα, την χαρμόσυνη εξέλιξη για την επισημοποίηση της σχέσης τους ο ηθοποιός της τηλεοπτικής σειράς της ΕΡΤ “Τα Καλύτερά μας Χρόνια” και ο σύντροφός του την ανακοίνωσαν μέσα από τα social media, αναρτώντας και τις σχετικές φωτογραφίες.

ηθοποιός

Φορώντας κοστούμια του οίκου MI-RO, οι δύο ηθοποιοί έφτασαν στο γραφείο του δικηγόρου τους Αλέξανδρου Κασσανδρινού στο Κολωνάκι. Ο τελευταίος ανήκει επίσης στον φιλικό κύκλο του ζευγαριού και ήταν χαρά του να γίνει μάρτυρας στη νομική ένωσή τους ως ζευγάρι.

Πολλοί celebrities έδωσαν δημόσια τις ευχές τους στο ζευγάρι, ανάμεσά του η Τόνια Σωτηροπούλου, η Σμαράγδα Καρύδη, ο Δημήτρης Μοθωναίος και η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Ηθοποιός Μιχάλης Οικονόμου γάμος

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ