Ο Λάκης Λαζόπουλος στο στούντιο του Realfm 97,8

Ο Λάκης Λαζόπουλος βρέθηκε στο στούντιο του Realfm 97,8 καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

«Βρίσκω στα social ειδήσεις, αν θες να μάθεις τι γίνεται στον κόσμο υπάρχει μόνο το TikTok και το instagram. Στις ειδήσεις σε κάποια κανάλια είναι πιο επικίνδυνα τα πράγματα για fake news. Πλέον τα δελτία είναι απόψεων και όχι ειδήσεων. Δεν ξέρεις πλέον ποια είναι η είδηση, πλέκονται οι απόψεις» σχολίασε αρχικά

«Σε επίπεδο μυθοπλασίας η τηλεόραση είναι στα καλύτερά της. Δεν έχει ένα θέαμα που να αγκαλιάζει όλη την οικογένεια. Γίναμε πολλά μικρά κοινά. Τα πρωινά δεν μου λένε τίποτα, είναι όλα μιας κατηγορίας, δεν μου αρέσουν» είπε.

«Δεν είναι δικό μου το θέμα της επιστροφής στην τηλεόραση, δεν μου ανήκει πάντα ήμουν προσκεκλημένος. Από τη στιγμή που δεν σε καλούν ή δεν σε θέλουν ή έχουν κάποιες οδηγίες» τόνισε.

«Το θέατρο μετά την καραντίνα ανθίζει. Πάμε πολύ καλά με την παράσταση» ανέφερε ο κ. Λαζόπουλος.

«Είναι πιο θαμπή η εικόνα της κυβέρνησης, αυτή η θαμπότητα σιγά σιγά θα θαμπώσει και την εικόνα του πρωθυπουργού» σημείωσε στη συνέχεια.  «Στην αντιπολίτευση υγεία να υπάρχει, αλλά ο Κασσελάκης είναι στον κόσμο της εκμάθησης, έχει να πιάσει από την αρχή τα βιβλία γεωγραφία, θρησκευτικά κλπ» πρόσθεσε.

ΜΕΡΟΣ Α

ΜΕΡΟΣ Β

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ