Ο έρωτας δίχως αύριο της Αλίκης – ΦΩΤΟ

Την πρώτη φορά που το βλέμμα της Αλίκης συνάντησε τα μάτια του επιχειρηματία Γιώργου Ηλιάδη διαπέρασε το κορμί της ηλεκτρικό ρεύμα.

Αργότερα η διάσημη Αλίκη θα ένιωθε με αυτό τον άντρα τι σημαίνει έρωτας. Αληθινός. Παντοτινός.

Η γνωριμία τους, ο κρυφός γάμος τους, ο χωρισμός και το τέλος της παθιασμένης σχέσης τους αποκαλύφθηκε 18 χρόνια μετά από τη στενή φίλη της και δημοσιογράφο Κική Σεγδίτσα στο βιβλίο της «Σπασμένα καράβια: Α. Βουγιουκλάκη –Γ.Ηλιάδης».

Νύχτα της 27ης Νοεμβρίου του 1976. Όπως αναφέρεται στο βιβλίο, η Αλίκη Βουγιουκλάκη μαζί με τον μεγαλοεκδότη Νίκο Μομφεράτο καταφθάνει στο εστιατόριο Σκορπιός του Γιώργου Ηλιάδη. Το παλτό της πέφτει στο πάτωμα αλλά ο Ηλιάδης δεν κάνει καμία κίνηση να το σηκώσει. Τα μάτια της βγάζουν φωτιές.

Η πρώτη τους εκρηκτική γνωριμία δεν σταματά εκεί. Με αφορμή έναν καλλιτέχνη που ζωγράφιζε τα πιάτα του εστιατορίου, ο Ηλιάδης κάνει φασαρία και η παρέα της Αλίκης φεύγει νευριασμένη.

Την άλλη ημέρα του τηλεφωνεί και τον αποκαλεί «αγενή».

«Να μην ξανάρθετε» της απαντά εκείνος. Τότε εκείνη βάζει να παίζει δυνατά το «Σπασμένο Καράβι» του Γιάννη Σπανού κι εκείνος δεν κλείνει το τηλέφωνο. Όταν τελείωσε το τραγούδι, άρχισαν να μιλούν ήρεμα.

Αυτό το τηλεφώνημα άλλαξε τη ζωή της Αλίκης. «Ποτέ δεν αισθάνθηκα έτσι. Μάρτυς μου ο Θεός» εξομολογείται η Αλίκη στην Κική Σεγδίτσα.

 

Δείτε τις φωτογραφίες

 

 

Πηγή: Espresso

 

Διαβάστε επίσης

 Κέρινο ομοίωμα της Σαπουντζάκη σε μουσείο

ΦΩΤΟ-Έλληνες ηθοποιοί που “έφυγαν” ξαφνικά

Xατζηφωτίου: Η Καρέζη στον γάμο μας κάλεσε όλους εκτός από την Αλίκη

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ