Ο Elton John θα παίξει στον Λευκό Οίκο

Φιλοξενούμενος του Αμερικανού Προέδρου Joe Biden και της Πρώτης Κυρίας Dr. Jill Biden, θα είναι την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου ο Elton John, ο οποίος θα εμφανισθεί στον Λευκό Οίκο, σε μία ειδική εκδήλωση που ετοιμάζουν τα κανάλια A&E Networks και History Channel με τίτλο “A Night When Hope and History Rhyme”.

Του Ιωσήφ Αβράμογλου

Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν 2.000 καλεσμένοι για να γιορτάσουν, υπό τους ήχους των τραγουδιών του Sir Elton John, το γεγονός ότι η μουσική είναι από την φύση της για να ενώνει και να θεραπεύει, αυτή είναι η δύναμή της!

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Elton John παίζει στην γνωστή διεύθυνση “1600 Pennsylvania Avenue” του Λευκού Οίκου. Είχε ξαναπροσκληθεί για να παίξει όταν ο πρώην Πρόεδρος Bill Clinton παρέθεσε δείπνο προς τιμήν του πρώην Πρωθυπουργού της Βρετανίας Tony Blair.

Στην μεθαυριανή συναυλία θα πάρει τον λόγο και θα μιλήσει το Προεδρικό ζευγάρι.

(Κάθε Σάββατο και Κυριακή βράδυ, για τρεις ώρες, από τις 10 μ.μ. μέχρι την 1 π.μ., ο Ιωσήφ Αβράμογλου παρουσιάζει από τον Real FM στους 97.8, την εκπομπή “Round Midnight, όπως έλεγε και η Ella Fitzgerald”, με πολλή και καλή μουσική). Twitter:@IosifAvramoglou Facebook.com/avramoglou Instagram:mus1cguru

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ