Σάκης Τανιμανίδης – Γιώργος Μαυρίδης: Μετά τη συμφιλίωση ετοιμάζουν συνεργασία

Σάκης Τανιμανίδης και Γιώργος Μαυρίδης έλυσαν οριστικά την παρεξήγηση μεταξύ τους και ετοιμάζονται να συνεργαστούν ξανά.

Ο Γιώργος Μαυρίδης πήγε καλεσμένος στη βάπτιση των δίδυμων κοριτσιών του Σάκη Τανιμανίδη με την παρουσία του να γίνεται θέμα συζήτησης. Σύμφωνα με πληροφορίες από την εκπομπή “Πάμε Δανάη” του MEGA, οι δύο πρώην κολλητοί τα έχουν βρει εδώ και αρκετό καιρό. Οι δυο τους έχουν μιλήσει στο τηλέφωνο και έχουν λυθεί όλες οι παρεξηγήσεις του παρελθόντος.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως Σακης Τανιμανίδης και Γιώργος Μαυρίδης ετοιμάζονται για νέα τηλεοπτική συνεργασία και συγκεκριμένα για ταξιδιωτική εκπομπή σε παραγωγή του Σάκη Τανιμανίδη όπως ήταν άλλωστε και το επιτυχημένο World Party. Μάλιστα δεν αποκλείεται να χρησιμοποιηθεί και ο ίδιος τίτλος.

Η εκπομπή πιθανόν θα προβληθεί στο δεύτερο μισό της τρέχουσας τηλεοπτικής σεζόν ή ενδέχεται να πάει την επόμενη χρονιά.

Σάκης Τανιμανίδης – Γιώργος Μαυρίδης: Όλοι μιλούν για την θερμή αγκαλιά στη βάπτιση των διδύμων

Έκπληκτοι έμειναν όλοι όσοι είδαν τον Γιώργο Μαυρίδη να καταφτάνει στη βάπτιση των δίδυμων κοριτσιών του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα.

Το μυστήριο έγινε στη Μύκονο και ανάμεσα στους καλεσμένους βρέθηκε και ο Γιώργος Μαυρίδης, με την παρουσία του να σηματοδοτεί μία νέα αρχή στη σχέση των δύο πρώην κολλητών φίλων. Οι κάμερες “έπιασαν” μάλιστα μία ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή όταν Σάκης Τανιμανίδης και Γιώργος Μαυρίδης αγκαλιάστηκαν θερμά.

Η ρήξη μετά τη μεγάλη επιτυχία του “World Party”

Υπενθυμίζεται ότι οι σχέσεις των δύο παρουσιαστών είχαν κλονιστεί μετά το τέλος της μεγάλης επιτυχίας που έκαναν με τo “World Party”. Πρόκειται για την ταξιδιωτική εκπομπή μέσα από την οποία έγιναν και δύο ευρέως γνωστοί στο κοινό.

Οι δύο κολλητοί φίλοι δεν έκαναν ποτέ γνωστό τον λόγο που προκάλεσε τη ρήξη στη σχέση τους, μία σχέση που έμοιαζε αδελφική. Ακολούθησαν σημαντικά γεγονότα στη ζωή του καθενός ξεχωριστά όπως οι γάμοι τους και η γέννηση των παιδιών του Σάκη Τανιμανίδη στα οποία πάντα έλειπε ο ένας από το πλευρό του άλλου. Μάλιστα, όταν οι δημοσιογράφοι επέμεναν να τους ρωτούν για τη φιλία τους που έληξε ξαφνικά, οι ίδιοι απέφευγαν να απαντήσουν ευθέως, αφήνοντας ωστόσο πάντα αιχμές.

Η θερμή αγκαλιά ανάμεσα σε Σάκη Τανιμανίδη και Γιώργο Μαυρίδη

Η θερμή αγκαλιά που αντάλλαξαν ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Μαυρίδης μαρτυρά πως οι δυο τους άφησαν τις διαφορές που είχαν στο παρελθόν. Όλα δείχνουν πως αυτά που τους ενώνουν είναι περισσότερα από αυτά που τους χωρίζουν.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ