Χριστίνα Μπομπά—Σάκης Τανιμανίδης: Παρών στην βάπτιση των διδύμων και ο Γιώργος Μαυρίδης

Το “παρών” στην βάπτιση των διδύμων κοριτσιών της Χριστίνας Μπόμπα και του Σάκη Τανιμανίδη έδωσε μεταξύ άλλων ο… Γιώργος Μαυρίδης!

Η τελετή πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου 2022, στις 6 το απόγευμα στον Ιερό Ναό της Αγίας Άννας, στον Πλατύ Γιαλό της Μυκόνου, ενώ μετά το μυστήριο ακολούθησε δεξίωση.

Νονοί της μικρής Φιλίππας, όπως ονομάστηκε το ένα εκ των δύο παιδιών του ζευγαριού, είναι ο γνωστός ηθοποιός Μάνος Γαβράς με την επιχειρηματία Μαρίνα Βερνίκου, την κόρη της, Ντεμήλια Καμπουρίδη, και τον γιο της, Γιώργο Καμπουρίδη, ενώ της Αριάνας, όπως ονομάστηκε η άλλη κόρη της Χριστίνας Μπόμπα και του Σάκη Τανιμανίδη, η κολλητή φίλη του ζευγαριού, Γιολάντα Καλογεροπούλου, ο επιχειρηματίας Μίλτος Καμπουρίδης, η Αννέζια Καμπουρίδη και ο Γιώργος Καμπουρίδης.

Μεταξύ αυτών που εμφανίστηκαν στην βάπτιση ήταν και ο Γιώργος Μαυρίδης, ο οποίος ξάφνιασε τους καλεσμένους και τα κανάλια με την παρουσία του στο μυστήριο. Υπενθυμίζεται πως ο παρουσιαστής και ο επιχειρηματίας δεν μιλούσαν για χρόνια.

Όπως μάλιστα φαίνεται στο βίντεο του Mykonos Live Tv ο Γιώργος Μαυρίδης, μαζί με έναν φίλο έφτασαν στο γραφικό εκκλησάκι με ένα jeep φορώντας κομψά κουστούμια.

Δείτε τις φωτογραφίες του fthis.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ