Ο Χάρης Ρώμας για τον Ηλία Μίχο: «Έχει φωτογραφηθεί με το άπαν σύμπαν»

Ο Χάρης Ρώμας φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Δύο στη Μία». Ο ηθοποιός και δημιουργός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην γνωριμία του με τον παιδοβιαστή Ηλία Μίχο, ενώ μίλησε και για το ότι φωτογραφήθηκε στο παρελθόν μαζί του.

«Ήταν ένας ένθερμος υποστηρικτής που ερχόταν στις προεκλογικές συγκεντρώσεις μας και φώναζε και μας χειροκροτούσε. Στην πολιτική, εύκολα λες κάποιον φίλο, ενώ δεν ισχύει. Όταν σε προσεγγίζει ένας άνθρωπος και μάλιστα με τόσο φιλική διάθεση, δεν μπορείς να ξέρεις ότι είναι ένα αληθινό τέρας που πρέπει να θαφτεί στο πυρ το εξώτερον» ανέφερε ο Χάρης Ρώμας.

Και συμπλήρωσε στην συνέχεια πως: «Έχει φωτογραφηθεί με το άπαν σύμπαν: με τον τότε Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον Πατούλη, τον Αρχιεπίσκοπο, την Άννα Φόνσου. Έμοιαζε μια οικογένεια καθώς πρέπει: ο γιος δημοσιογράφος στο Βήμα, ο πατέρας χορηγός στο Σπίτι του Ηθοποιού, η σύζυγος ασχολείται με την πολιτική. Πώς να μην γράψεις ‘Ηλία είσαι χρυσός άνθρωπος’, όταν μάθαινες ότι έφερνε τρόφιμα στο Σπίτι του Ηθοποιού και έκανε όλες αυτές τις αγαθοεργίες; Δεν ήταν φίλος μου για να ξέρω τι έκανε από κει και πέρα».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ