Αυτή η νύχτα μένει: Η αποκάλυψη του Σταμάτη Κραουνάκη για τον Στέλιο Καζαντζίδη

Το σίριαλ «Αυτή η νύχτα μένει» αποτελεί μία από τις μεγάλες επιτυχίες της τηλεοπτικής σεζόν. Πριν όμως από το σίριαλ γυρίστηκε η ομώνυμη ταινία του Νίκου Παναγιωτοπούλου για την οποία γράφτηκε το αγαπημένο, πλέον, τραγούδι του Σταμάτη Κραουνάκη.

Ο δημιουργός αποκάλυψε μια άγνωστη και συγκινητική ιστορία από τις τελευταίες στιγμές του Στέλιου Καζαντζίδη μιλώντας στην εκπομπή «Καλύτερα Δεν Γίνεται». Ο Σταμάτης Κραουνάκης αναφέρθηκε στο τραγούδι «Αυτή η Νύχτα Μένει» το soundtrack και στην επιτυχημένη ομώνυμη σειρά του Alpha που προβάλλεται φέτος.

«Έχω χαρεί που έχει ζωή αυτό το τραγούδι που σημάδεψε τη ζωή μας. Το χρωστάω τον Νίκο Παναγιωτόπουλο αναμφισβήτητα. Αν δεν ήταν η ταινία του Νίκου, δεν θα ‘ταν το τραγούδι. Αν δεν ήταν ο Καζαντζίδης, δεν θα ‘ταν το τραγούδι, γιατί υπάρχει το πρώτο τραγούδι του Καζαντζίδη» δήλωσε αρχικά, ο Σταμάτης Κραουνάκης.

Στη συνέχεια αφηγήθηκε μία άγνωστη ιστορία με τον κορυφαίο λαϊκό ερμηνευτή.

«Όταν γυρίζαμε την ταινία με τον Παναγιωτόπουλο, είπα: «Καλά, δεν θα πάρει κανένας άδεια από τον Καζαντζίδη;». Ζούσε ακόμα. Τον πετύχαμε λίγο πριν μπει στο νοσοκομείο για τον τελευταίο αποχαιρετισμό αυτός ο τεράστιος Έλληνας τραγουδιστής. Μίλησα με τη γυναίκα του, τη Βάσω, και τότε πήρε μια υπογραφή ότι μου δίνει την άδεια. Είχαμε δώσει μια υπόσχεση ότι θα το τραγουδήσει, αν βγει από το νοσοκομείο. Δε βγήκε. Το τραγούδι έκανε την καριέρα με την ταινία και τη φωνή της Παπίου» τόνισε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ