Ο Μπραντ Πιτ κατακεραυνώνει την Αντζελίνα Τζολί: Ενορχήστρωσε «εχθρική εξαγορά»

Ο Μπραντ Πιτ κατηγόρησε την Αντζελίνα Τζολί ότι ενορχήστρωσε μια «εχθρική εξαγορά» του οικογενειακού αμπελώνα στην τελευταία ανατροπή της σκληρής δικαστικής διαμάχης του ζευγαριού.

Το Château Miraval είναι ένας αμπελώνας στην Προβηγκία της Νότιας Γαλλίας, ο οποίος ανήκε από κοινού στο πρώην ζευγάρι και έκτοτε έχει γίνει το επίκεντρο του «πολέμου» μεταξύ τους.

Στην τελευταία εξέλιξη, ο Πιτ κατηγόρησε την πρώην σύζυγό του ότι πούλησε το μερίδιό της σε έναν Ρώσο ολιγάρχη παρά την προφορική συμφωνία τους να μην πουλήσουν το μερίδιό τους χωρίς τη συγκατάθεση του άλλου.

Τώρα ο Πιτ είπε ότι η Τζολί και η πρώην επενδυτική της εταιρεία, η Nouvel, οργάνωσαν μια «εχθρική εξαγορά της επιχείρησης» σύμφωνα με νομικά έγγραφα που έλαβε η The Blast .

«Η Τζολί και η εταιρεία ήταν υποχρεωμένοι να μην πουλήσουν μετοχές από την ιδιωτική οικογενειακή κατοικία και την επιχείρηση κρασιού χωρίς τη συγκατάθεση (του Μπραντ)», αναφέρεται στην κατάθεση. «Παρόλα αυτά το έκαναν, κρυφά, μέσω μιας υποτιθέμενης πώλησης στην Tenute del Mondo, μια εταιρεία που ελέγχεται από τον Ρώσο ολιγάρχη Γιούρι Σέτλερ. Οι κατηγορούμενοι προσπάθησαν έκτοτε μια εχθρική εξαγορά της επιχείρησης», συνεχίζει.

Η Τζολί ανταπάντησε πως οι ενέργειες του Μπραντ είναι επιπόλαιες, κακόβουλες και μέρος ενός προβληματικού σχεδίου.

Το τελευταίο κεφάλαιο σε αυτή τη μακροχρόνια διαμάχη έρχεται λίγο αφότου ο Πιτ κατηγορήθηκε ότι συμπεριφέρθηκε σαν ένα «κακομαθημένο παιδί» που «λεηλάτησε» τον αμπελώνα που αγόρασε το ζευγάρι μαζί το 2008.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ