«Ο Μπεν… έγινε Μπενίτο» – Viral τα ισπανικά του Μπεν Άφλεκ

Ο Μπεν Άφλεκ γίνεται viral επειδή μιλάει άψογα ισπανικά ενώ προωθεί τη νέα του ταινία, «Air», η οποία εξιστορεί την επαναστατική συνεργασία μεταξύ του θρύλου του ΝΒΑ Μάικλ Τζόρνταν και του γίγαντα υποδημάτων, Nike.

Μπεν Άφλεκ – Ματ Ντέιμον: Κολλητοί φίλοι με… κοινό τραπεζικό λογαριασμό – Η άγνωστη ιστορία

«Αυτό που είναι σημαντικό να καταλάβουμε είναι ότι δεν πρόκειται για την ιστορία του Μάικλ Τζόρνταν. Δεν εμφανίζεται καν στην ταινία», είπε ο 50χρονος βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, με σχεδόν τέλεια ισπανικά κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης συζήτησης με τον ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό Cadena SER.

@la_ser 🏀 #BenAffleck nos confiesa la única petición de #MichaelJordan para #AIR #película #cineentiktok #nike #marcas #basket #foryou #entrevista #curiosidades #airJordan ♬ sonido original – Cadena SER

Μπεν Άφλεκ: Αποκάλυψε τι του ζήτησε ο Μάικλ Τζόρνταν για την ταινία «Air»

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης εξήγησε ότι ο Τζόρνταν – ο οποίος θεωρείται ευρέως ως ο καλύτερος μπασκετμπολίστας όλων των εποχών – είναι «τόσο μεγάλος, τόσο σημαντικός, τόσο υπέροχος που δεν υπάρχει ηθοποιός στον κόσμο που θα μπορούσε να τον παίξει και τον οποίο το κοινό θα πίστευε».

«Θα σκέφτονταν αμέσως, «Αυτή η ταινία είναι μ@@@ες. Δεν πιστεύω τίποτα από όλα αυτά», συνέχισε ο Άφλεκ. «Και θα το κατέστρεφαν εντελώς».

Ο Μπεν Άφλεκ αποκαλύπτει τον πραγματικό λόγο που εμφανίστηκε… δυστυχισμένος στα Grammy

Ο ηθοποιός πρόσθεσε ότι τρέφει τόσο μεγάλο «σεβασμό» για τον Τζόρνταν, 60 ετών, που δεν θα είχε προχωρήσει στη δημιουργία της ταινίας χωρίς την ευλογία του διάσημου αθλητή. (Ο Άφλεκ είναι σκηνοθέτης και πρωταγωνιστεί ως δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας Φιλ Νάιτ).

«Είχα την ευκαιρία να μιλήσω μαζί του για περίπου μία ώρα και τον ρώτησα, «Ποια είναι τα πιο σημαντικά μέρη για σένα σε αυτή την ιστορία;» αποκάλυψε ο σκηνοθέτης.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ