Vincent Cassel – Tina Kunakey: Το τέλος ενός… VIP έρωτα – Η ανάρτηση «γρίφος» του 56χρονου

Σαν «βόμβα» έσκασε στην διεθνή σόουμπιζ η είδηση για τον χωρισμό του Vincent Cassel και της Tina Kunakey. Ο 56χρονος και η 26χρονη φρόντιζαν να δημοσιεύουν συχνά στιγμιότυπα από την κοινή τους ζωή, αλλά ξαφνικά ο Γάλλος διέγραψε κάθε ίχνος της συζύγου του από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Vincent Cassel – Tina Kunakey: Διαζύγιο-«βόμβα» έπειτα από πέντε χρόνια γάμου

Άλλος ένας vip έρωτας έφτασε σε… άδοξο τέλος όπως όλα δείχνουν.

Ο Vincent Cassel διέγραψε όλες τις φωτογραφίες της συζύγου του Tina Kunakey από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, φουντώνοντας τις φήμες για χωρισμό του ζευγαριού έπειτα από πέντε χρόνια γάμου.

Vincent Cassel: Σε ρόλο μοντέλου ο πρώην σύζυγος της Monica Belucci – Eπέτειος γάμου με την Tina Kunakey

Η ανάρτηση γρίφος: «Το ξέρεις όταν είναι ώρα…»

Πριν από 20 ώρες ο Cassel ανέβασε μια φωτογραφία με την λεζάντα «Το ξέρεις όταν είναι ώρα…». Αρκετοί ερμήνευσαν τον “χρησμό”, ως προαναγγελία για το διαζύγιο.

«Πού είναι η Τίνα; Είναι τόσο λυπηρό που είστε χωρισμένοι 😢. Ήσασταν τόσο όμορφο ζευγάρι!» του έγραψαν σε σχόλιο. Άλλος χρήστης τονίζει: «Να τα βρείτε ξανά. Είναι γάμος, όχι επιχείρηση».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη VEENTZ (@vincentcassel)

Μετρημένα στα δάχτυλα τα post με τις κοινές φωτογραφίες στο προφίλ του μοντέλου

cassel
17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2022 / instagram: tinakunakey

Η πρώτη κοινή τους φωτογραφία, αν περιηγηθείτε στο προφίλ στο instagram της Tina Kunakey θα δείτε πως είναι στα περσινά της γενέθλια. Η καλλονή συνήθιζε να ποζάρει στον φακό του 56χρονου και να τρελαίνει τους θαυμαστές της, σε προκλητικές φωτογραφίες.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη tinakunakey (@tinakunakey)

Ούτε η Tina ούτε ο Vincent έχουν αναφερθεί δημόσια στις αυξανόμενες εικασίες μεταξύ των θαυμαστών τους σχετικά με την κατάσταση του γάμου τους – ωστόσο και οι δύο συνέχισαν να μοιράζονται τακτικές ενημερώσεις εργασίας στους λογαριασμούς τους τις τελευταίες εβδομάδες.

Ενώ η Tina μοιράστηκε πολλές εικόνες από φωτογραφήσεις, ο Vincent προμόταρε τις δύο νέες ταινίες του, τους The Three Musketeers: D’Artagnan, και Liaison, μια ταινία Apple TV+ που παίζει μαζί με τη Γαλλίδα σούπερ σταρ Eva Green.

Ο 56χρονος έχει μοιραστεί πολλές φωτογραφίες του με την Εύα, 42 ετών, την οποία επαίνεσε ως «υπέροχη συμπρωταγωνίστρια».

Και ενώ δεν κατάφερε να δημοσιεύσει τίποτα για τα γενέθλια της Tina την Τετάρτη, ο ηθοποιός μοιράστηκε ένα αφιέρωμα στη 18χρονη κόρη του Deva.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη VEENTZ (@vincentcassel)

«Χώρισαν πριν μερικές εβδομάδες, η Tina είναι συντετριμμένη»

Ο Γάλλος ηθοποιός και το 26χρονο μοντέλο παντρεύτηκαν το 2018 και τον Απρίλιο του 2019 υποδέχτηκαν τον καρπό του έρωτά τους, την κόρη τους, Amazonie. Η σχέση τους άρχισε το 2016. Σύμφωνα με πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού που μίλησε στην ιστοσελίδα στη Dailymail, το ζευγάρι πρόκειται να προχωρήσει στο διαζύγιο. «Χώρισαν πριν μερικές εβδομάδες, η Tina είναι συντετριμμένη», δήλωσε η πηγή.

Nα σημειωθεί ότι η τελευταία φορά που ο Cassel έκανε like σε μια από τις αναρτήσεις της Kunakey στο Instagram ήταν τον Φεβρουάριο, ενώ η ίδια δεν έχει μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους, καμία φωτογραφία της με τον ηθοποιό, εδώ και εβδομάδες.

Μέχρι τώρα εκπρόσωποι του ζευγαριού αρνήθηκαν να σχολιάσουν το δημοσίευμα, αλλά όλα δείχνουν ότι ο Cassel και η Kunakey αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Την Τετάρτη η 26χρονη είχε τα γενέθλιά της, αλλά ο 56χρονος σύζυγός της δεν έκανε καμία ανάρτηση στα social media, παρά το γεγονός ότι το μοντέλο δέχθηκε χιλιάδες ευχές από τους followers της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Ο Vincent Cassel ήταν παντρεμένος με τη Monica Bellucci από το 1999 μέχρι το 2013 και απέκτησαν δύο κόρες, την 18χρονη Deva και την 12χρονη Léonie.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ