David Mayer de Rothschild: Ποιος είναι ο νέος φίλος της Τζολί – Δισεκατομμυριούχος και… παντρεμένος με ηθοποιό

Πριν από λίγες μέρες, η σταρ του Maleficent, Αντζελίνα Τζολί, εθεάθη να απολαμβάνει ένα γεύμα με τον David Mayer de Rothschild στο Nobu στο Μαλιμπού, σύμφωνα με βρετανικά μέσα.

Η Αντζελίνα Τζολί θα υποδυθεί την Μαρία Κάλλας – Όσα ξέρουμε για την ταινία «Maria»

Με ασορτί μαύρα σύνολα, πέρασαν τρεις ολόκληρες ώρες κουβεντιάζοντας και χαμογελώντας κατά τη διάρκεια του γεύματος πριν βγουν μαζί από το εστιατόριο. Είτε η συνάντηση ήταν για δουλειά είτε για ευχαρίστηση, οι δυο τους πυροδότησαν φήμες για ειδύλλιο.

Μετά τον πικρό χωρισμό της από τον Μπραντ Πιτ το 2016, η σταρ του Χόλιγουντ δεν είχε κάποια γνωστή σχέση. Τον Σεπτέμβριο του 2021, προέκυψαν φήμες ότι έβγαινε με τον Abel Tesfaye – γνωστό και ως The Weeknd – αφού εθεάθησαν να γευματίζουν δύο φορές, αλλά δεν υπήρξε συνέχεια.

Μπραντ Πιτ: Η ενασχόληση με τη γλυπτική μετά τον χωρισμό με την Τζολί – «Από αυτή τη δυστυχία ήρθε μια φλόγα χαράς»
Και ενώ ο De Rothschild είναι ήδη παντρεμένος, πράγμα που σημαίνει ότι οι φήμες για ειδύλλιο μεταξύ αυτού και της Τζολί είναι απίθανες, το ζευγάρι έχει σίγουρα πολλά κοινά. Δείτε τι πρέπει να γνωρίζετε για τον δισεκατομμυριούχο Βρετανό κληρονόμο.

Είναι ο νεότερος κληρονόμος της περιουσίας των Rothschild

Γεννημένος το 1978 στο Λονδίνο, είναι το μικρότερο παιδί του Evelyn de Rothschild και της Victoria Lou Schott. Οι Rothschild είναι μια από τις πιο ισχυρές τραπεζικές δυναστείες στην Ευρώπη και μια από τις πλουσιότερες οικογένειες στον κόσμο. Η ισχυρή τους παρουσία χρονολογείται από τη δεκαετία του 1760.

Οι Rothschild έχουν επίσης δεσμούς με τη βρετανική βασιλική οικογένεια. Ο Evelyn de Rothschild ήταν ο προσωπικός οικονομικός σύμβουλος της αείμνηστης βασίλισσας Ελισάβετ και μάλιστα ανακηρύχθηκε ιππότης το 1989 για υπηρεσίες στον τραπεζικό και χρηματοοικονομικό τομέα, σύμφωνα με βρετανικά μέσα ενημέρωσης.

Ακτιβιστής

Ενώ η οικογένεια έχει πολλά υποκαταστήματα (συμπεριλαμβανομένης της Αυστρίας, της Γαλλίας και της Αγγλίας), ο Ντέιβιντ είναι ο νεότερος κληρονόμος της συλλογικής περιουσίας των Rothschild που εκτιμάται κάπου μεταξύ 300 και 400 δισεκατομμυρίων δολαρίων, σύμφωνα με το Celebrity Net Worth.

Η προσωπική του περιουσία υπολογίζεται από διάφορες πηγές σε 10 δισεκατομμύρια δολάρια. Παρά το προνομιακό του υπόβαθρο, ο De Rothschild έχει δείξει πάθος για την επιστήμη και τη φύση από νεαρή ηλικία. Αφού σπούδασε πολιτικές επιστήμες και ιατρική στο Ηνωμένο Βασίλειο, διέσχισε την Ανταρκτική με τα πόδια σε ηλικία 26 ετών πριν συμμετάσχει σε μια πολική αποστολή 100 ημερών ένα χρόνο αργότερα κατά την οποία διέσχισε την Αρκτική από τη Ρωσία στον Καναδά.

Το ταξίδι τον ενέπνευσε να ακολουθήσει μια καριέρα επικεντρωμένη σε περιβαλλοντικά έργα. Ίδρυσε την Myoo Agency, μια εταιρεία μάρκετινγκ για επιχειρήσεις που ακολουθούν βιώσιμες πρακτικές, καθώς και το The Lost Explorer, μια μάρκα lifestyle που πουλά προϊόντα από φυσικά ή ανακυκλωμένα υλικά.

Όπως και η Τζολί, ο De Rothschild είναι επίσης παθιασμένος ακτιβιστής. Εκτός από τις ομιλίες και τις διαλέξεις για την ευαισθητοποίηση σχετικά με τη σημασία της προστασίας του περιβάλλοντος, στα τέλη της δεκαετίας του 2000, δημιούργησε το Plastiki, ένα βιώσιμο πλοίο μήκους 60 ποδιών φτιαγμένο από περίπου 12.500 ανακυκλωμένα πλαστικά μπουκάλια, όπως αναφέρει το National Geographic. Έπλευσε περίπου 8.000 ναυτικά μίλια στον Ειρηνικό Ωκεανό από το Σαν Φρανσίσκο στο Σίδνεϊ για να τραβήξει την προσοχή στη χρήση τοξικών πλαστικών. Είναι επίσης ο ιδρυτής του Ιδρύματος Voice for Nature, το οποίο εργάζεται για την υποστήριξη δημιουργικών, καινοτόμων και βιώσιμων ατόμων και οργανισμών. Ένας άλλος οργανισμός που ίδρυσε ήταν ο Mpact, που δημιουργήθηκε για να βοηθήσει ΜΚΟ και κοινωνικές επιχειρήσεις να έχουν πρόσβαση και να κατανοούν καλύτερα τους υποστηρικτές τους.

De Rothschild

Είναι παραγωγός ταινιών

Εκτός από τις φιλικές προς το περιβάλλον επιχειρηματικές του προσπάθειες και τις εξερευνήσεις στην Αρκτική, ο De Rothschild έχει επίσης αποδείξει τα ταλέντα του στη βιομηχανία του θεάματος – όπως και τα αδέλφια του. Ο αδελφός του Anthony είναι διευθυντής της A7 Music, ενώ η αδελφή του Jessica είναι παραγωγός ταινιών. Ένα από τα πρώτα επιχειρηματικά εγχειρήματα του De Rothschild ήταν η δημιουργία της δικής του εταιρείας εμπορίας μουσικής, Click ‘n’ Create, πριν από την ηλικία των 20 ετών, σύμφωνα με βρετανικά μέσα.

Κάτι άλλο που εκείνος και η Τζολί έχουν κοινό; Έχει δημιουργήσει πολλά ντοκιμαντέρ που τονίζουν σημαντικές αιτίες, συμπεριλαμβανομένου του Playground (2009), σχετικά με το εμπόριο παιδιών στις ΗΠΑ. Ήταν επίσης οικοδεσπότης του Eco Trip: The Real Cost of Living (2009), μιας σειράς για τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις από την παραγωγή και τη χρήση ειδών οικιακής χρήσης.

Το Plastiki and the Material of the Future (2011), για το ταξίδι του πλαστικού του σκάφους και πιο πρόσφατα, After Antarctica (2021).

Γράφει ακόμη και παιδικά βιβλία!

Σαφώς πρόθυμος να περάσει το μήνυμά του σε όλα τα μέτωπα, ο De Rothschild έγραψε το Εγχειρίδιο του Live Earth Global Warming Survival: 77 Essential Skills to Stop Climate Change – Or Live Through It (2007), ένα παιδικό graphic novel με τίτλο The Boy, The Girl & The Tree (2010) και The Plastiki: An Adventure to Save Our Oceans (2011).

Είναι παντρεμένος με ηθοποιό

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ