Ντέμης Νικολαΐδης: Η πρώτη αναφορά στη Δέσποινα Βανδή μετά το διαζύγιο που θα συζητηθεί

Ντέμης Νικολαΐδης και Δέσποινα Βανδή έχουν πλέον τραβήξει χωριστούς δρόμους μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου τους στις 15 Ιουλίου. Ωστόσο αυτά που τους δένουν είναι πολλά και πρωτίστως τα δύο τους παιδιά.

Ο Ντέμης Νικολαΐδης αναφέρθηκε στην πρώην σύζυγό του όταν κατά τη διάρκεια της εκπομπής του στη Nova, η συζήτηση ήρθε σε έναν αγώνα που είχε στην Ισπανία όπου ζούσαν τότε.

«Χάσαμε 3-0. Μετά μπήκαμε στο λεωφορείο να γυρίσουμε στη Μαδρίτη. Πήγαμε στο γήπεδο να πάρουμε τα αυτοκίνητα. 10 δευτερόλεπτα πριν παρκάρω έξω από το σπίτι, με παίρνει η γυναίκα μου η Δέσποινα και μου λέει “έσπασαν τα νερά”. Μετά από λίγες ώρες γεννήθηκε η κόρη μου» είπε χαρακτηριστικά ο Ντέμης Νικολαΐδης.

Το απόσπασμα από την εκπομπή που προβλήθηκε στις 13 Σεπτεμβρίου, μετέδωσε σήμερα η εκπομπή “Happy Day” του Alpha, σχολιάζοντας πως ο Ντέμης Νικολαΐδης συνεχίζει να αποκαλεί τη Δέσποινα Βανδή “γυναίκα του”.

Δείτε τι είπε ο Ντέμης Νικολαΐδης

Σημειώνεται ότι το τελευταίο διάστημα, φήμες θέλουν τη Δέσποινα Βανδή αν έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή της και να είναι σε σχέση με τον ηθοποιό Βασίλη Μπισμπίκη.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ