Βανδή – Νικολαΐδης: Ο θυελλώδης έρωτας και οι τίτλοι τέλους – Πώς το λαμπερό ζευγάρι έφτασε στον χωρισμό

Tης Κορύνας Μανταγάρη

«Καρδιά μου γίνε τώρα πέτρα / και στάσου αγέρωχη μπροστά / Τα βήματά του όλα μέτρα / έτσι όπως φεύγει μακριά / Δεν φεύγει απόψε άλλος ένας / μα μια ολόκληρη ζωή… Για μένα o άνθρωπος αυτός / είναι ό,τι πέτυχα / είναι ο μεγάλος μου σταθμός / κι εγώ κατέβηκα». Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι τον περασμένο Μάρτιο, όταν ηχογραφούσε το συγκεκριμένο τραγούδι, με τίτλο «Πέτρα», η Δέσποινα Βανδή ταυτιζόταν απόλυτα με τους στίχους του.

Ούτε η έντονη φόρτιση της τραγουδίστριας ούτε η ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα στο στούντιο είχαν «υποψιάσει» τότε τους συνεργάτες και τους παρευρισκομένους για το τι συνέβαινε στην προσωπική της ζωή και για το ότι το κομμάτι θα αποδεικνυόταν σύντομα προφητικό.

Η ανακοίνωση της λύσης του γάμου της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία, αιφνιδιάζοντας τους πάντες, εκτός από ελάχιστα πρόσωπα από τον πολύ στενό κύκλο του πρώην ζευγαριού που γνώριζαν ότι ο χωρισμός ήταν μια ειλημμένη απόφαση εδώ και αρκετούς μήνες. Σύμφωνα με πληροφορίες της Realnews, το 2021 δεν τους βρήκε μαζί, αφού από τις αρχές του χρόνου ήταν σε διάσταση. Ο Ντ. Νικολαΐδης έχει πάρει τα πράγματά του και έχει φύγει από το σπίτι, ενώ είναι ήδη σε εξέλιξη η διαδικασία για την έκδοση του διαζυγίου τους. Επειτα από 22 χρόνια κοινής πορείας και 18 χρόνια γάμου, ένα από τα πλέον προβεβλημένα και αγαπημένα ζευγάρια αποφάσισε να ακολουθήσει χωριστούς δρόμους. Αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα και των δύο, όπως τονίζουν και στην επίσημη ανακοίνωση του χωρισμού, είναι τα παιδιά τους, η 17χρονη Μελίνα και ο 13χρονος Γιώργος.

Το χρονικό

Η Δ. Βανδή και ο Ντ. Νικολαΐδης αντάλλαξαν την πρώτη ματιά το 1999 στο «Γκάζι», όπου είχε πραγματοποιηθεί ο ετήσιος χορός της ΑΕΚ, όταν η δημοφιλής ερμηνεύτρια τραγουδούσε στο πλευρό του Βασίλη Καρρά. Προς τιμήν των καλεσμένων, βγήκε στην πίστα φορώντας τη φανέλα της ΑΕΚ με τον αριθμό 11. Ο Ντέμης, αν και αιφνιδιάστηκε, δεν μπορούσε να μην κολακευτεί. Ξεκίνησε μια τρίμηνη τηλεφωνική πολιορκία μέχρι να καταφέρει να την πείσει να βγουν. Αρκετό καιρό μετά, η είδηση ότι οι δυο τους ταξίδεψαν στο Μαρόκο επιβεβαίωσε το ειδύλλιο. Μάλιστα, οι οπαδοί της ΑΕΚ φώναζαν στο γήπεδο το σύνθημα «Όλοι μαζί το βράδυ στη Βανδή». Ο έρωτας τους οδήγησε στα σκαλιά της εκκλησίας το 2003. Ο γάμος έγινε στο κτήμα Νάσιουτζικ, παρουσία περίπου 80 καλεσμένων, με δρακόντεια μέτρα ασφαλείας. Η πρώτη φωτογραφία με τη Δέσποινα νύφη δημοσιοποιήθηκε πολλά χρόνια αργότερα, τον Απρίλιο του 2020, όταν εκείνη ήταν καλεσμένη στο «Ενώπιος ενωπίω» με τον Νίκο Χατζηνικολάου και ο Ντέμης είχε μιλήσει στην εκπομπή μέσω link. Ως νεόνυμφοι, είχαν κάνει δύο γαμήλιες δεξιώσεις, μία σε γνωστό καλοκαιρινό κλαμπ στη Βάρκιζα, την επομένη του γάμου, και μία αργότερα στην Αλεξανδρούπολη, αυστηρά οικογενειακή. Σε εκείνο το γλέντι, μάλιστα, η Δέσποινα ήταν έγκυος, χωρίς να το γνωρίζει. Η Μελίνα ήρθε στον κόσμο τον Φεβρουάριο του 2004 στη Μαδρίτη, όταν ο Ντ. Νικολαΐδης αγωνιζόταν στην Ισπανία με τη φανέλα της Ατλέτικο. Τέσσερα χρόνια αργότερα, γεννήθηκε ο Γιώργος. Το ζευγάρι για πολλά χρόνια αποτελούσε σύμβολο λάμψης, σταθερότητας και παραμυθένιας ζωής. Κοινές δημόσιες εμφανίσεις, ταξίδια, ρομαντικές εξορμήσεις, είτε μόνοι είτε με φιλικές παρέες, συνέθεταν τη δημόσια εικόνα τους και πιστοποιούσαν ότι αυτός ο έρωτας καλά κρατεί. Η τελευταία κοινή φωτογραφία τους στα social media αναρτήθηκε τον Μάρτιο του 2020, ενώ τον Απρίλιο του ίδιου χρόνου, ανήμερα της επετείου της σχέσης τους, η Δέσποινα ανήρτησε μια φωτογραφία του συζύγου της, γράφοντας απλά: «21 χρόνια!». Φέτος τον Απρίλιο, δεν υπήρχε σχετική ανάρτηση, ούτε εορτασμός της επετείου. Η απόφαση να χωρίσουν είχε ληφθεί λίγους μήνες νωρίτερα, κλείνοντας μια κοινή πορεία γεμάτη έρωτα, πάθος, συγκινήσεις και δύο υπέροχα παιδιά.

Διαβάστε εδώ ολόκληρο το δημοσίευμα της Realnews

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ