Ντέμι Μουρ: Ο κρυφός έρωτας με διάσημο σεφ

Τον έρωτά της με διάσημο σεφ φέρεται να ζει η Ντέμι Μουρ μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Όπως μεταδίδει το Page Six, η Ντέμι Μουρ έχει σχέση στα κρυφά με τον Ελβετό σεφ και ιδιοκτήτη εστιατορίου Ντάνιελ Χαμ, για κάποιους μήνες τώρα. Τα νέα για την κρυφή σχέση έρχονται μόλις μία ημέρα μετά την ανακοίνωση ότι ο πρώην σύζυγός της Μπρους Γουίλις αποσύρεται από την υποκριτική καθώς διαγνώστηκε με αφασία, κατάσταση που προκαλείται από εγκεφαλική βλάβη που επηρεάζει την ικανότητα κάποιου να μιλά, να γράφει και να αντιλαμβάνεται τη γλώσσα.

Αν και η 59χρονη σταρ στηρίζει τον πρώην σύζυγό της σ’ αυτήν την περιπέτεια υγείας, φέρεται να έχει βρει την ευτυχία με έναν άλλον άνδρα, 13 χρόνια μικρότερό της.

“Είναι στα καλύτερά τους αυτή τη στιγμή, Ο Ντάνιελ εργάζεται πολλές και δύσκολες ώρες στο εστιατόριό του “Eleven Madison Park”, αλλά βρίσκει χρόνο για ρομαντικά δείπνα με την Ντέμι” είπε πηγή στο Page Six.

Nωρίτερα μέσα στον μήνα το ζευγάρι είχε παρευρεθεί στην επίδειξη μόδας της Chloe για το Φθινόπωρο/Χειμώνας 2022/2023 στο Παρίσι.

Το εστιατόριο του Χαμ που έχει πέντε αστέρια από τους New York Times, είναι το ιδανικό για τη σύντροφό του που επιλέγει την ωμοφαγία και vegan διατροφή. Η Ντέμι είχε σχέσεις με τους Άστον Κούτσερ, Μάσα Μαντζούκα, Σον Φράιντεϊ, Όλιβερ Γουίτκομπ, Λεονάρντο ΝτιΚάπριο.

Ο Χαμ το 2019 έβγαινε με τη χήρα του Στιβ Τζομπς.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ