Νίκος Ζιώγαλας: «Διάβασε τους στίχους και μου είπε ”Αυτό γράφτηκε για την ΑΕΚ”» – Τι αποκάλυψε για τον Ντέμη Νικολαΐδη

Ο Νίκος Ζιώγαλας ήταν καλεσμένος της εκπομπής «Στούντιο 4» τη Δευτέρα 8/4 και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο τραγούδι «Μόνη ξανά δεν θα σ’αφήσω» και στη  συνομιλία του με τον Ντέμη Νικολαΐδη, ο οποίος το ήθελε για επίσημο ύμνο της ΑΕΚ.

«Το τραγούδι το έκανα με την Αναστασία Μουτσάτσου και κάποια στιγμή ακούστηκε σε μια πρόβα στην Καρδίτσα και τους λέω: “Ακούστε αυτό το τραγούδι. Πετάγεται η Αναστασία και όλη η μπάντα και μου λένε: “Ρε συ αυτό είναι πολύ καλό” Το έπαιξαν επί τόπου και έτσι ηχογραφήθηκε», είπε για το «Μόνη ξανά δεν θα σε αφήσω», σημειώνοντας ότι τα τραγούδια είναι πολύ μυστήρια πράγματα.

Για την επικοινωνία του με τον Ντέμη Νικολαΐδη: «Περπατούσα μια μέρα και δέχτηκαν ένα τηλεφώνημα από τον Ντέμη Νικολαΐδη, ήταν τότε Πρόεδρος της ΑΕΚ. Μου είπε ότι θέλει να βρεθούμε και απορούσα τι να με θέλει…

Πίστεψα ότι με ήθελε να με συνδυάσει κάπως μουσικά με την Δέσποινα (Βανδή). Πήγα, τότε προσπαθούσε να κάνει κάποια αλλαγή νοοτροπίας της ΑΕΚ, υπήρχε ένα πάρα πολύ καλό κλίμα. Άρχισε να μου διαβάζει τους στίχους και μου λέει: “Αυτό που λέει για το πλοίο που έρχεται από την πόλη και τα φτερά που συμβολίζουν τον αετό. Αυτό γράφτηκε για την ΑΕΚ”»

«Όπως το είδε από τη μεριά του, ήταν ακριβώς για την ομάδα. Αυτό δούλεψε, παρόλο που έφυγε μετά ο Ντέμης από την ομάδα και δεν έγινε τελικά το επίσημο τραγούδι. Παρόλα αυτά όποτε το παίζω, οι ΑΕΚτζήδες είναι κάτω και τους καταλαβαίνω αμέσως. Το χαίρονται ιδιαίτερα» συνέχισε ο Νίκος Ζιώγαλας.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ