Νίκος Τερζής: Δεν έχω καμία εμπάθεια με τον Σάκη, με λύπησαν αυτά που είπε

Ο Νίκος Τερζής μίλησε στο «Καλύτερα δε γίνεται» μετά τη δήλωσή του για τον Σάκη Ρουβά, ότι θα του απαγορέψει να λέει τα τραγούδια του.

“Εσύ Ναταλία με ξέρεις πολλά χρόνια, όπως πολλά χρόνια γνωρίζομαι και με τον Σάκη. Ξέρεις πόσο ευαίσθητος είμαι σε ορισμένα ζητήματα, ξέρεις ότι ορισμένες φορές δεν μπορώ να μένω αμέτοχος σε όλα αυτά. Η δήλωσή μου ξεκινά με ένα “αν” και βεβαίως υπάρχει μια απάντηση ότι δεν με ενδιαφέρει τι κάνει κάποιος άλλος, με ενδιαφέρει η δική μου στάση. Είναι η δήλωσή μου για την δική μου στάση” ανέφερε αρχικά.

“Με λύπησε το γεγονός ότι άκουσα μια ευαισθησία μεγάλη στο πρόσωπο ενός ανθρώπου – δεν θα τον κρίνω εγώ, ούτε έχω πάρει θέση ποτέ – ασφαλώς και θα τον κρίνει η δικαιοσύνη, αλλά είναι ήδη προφυλακιστέος και αυτό που εκκρεμεί είναι η απόφαση, πόσο καιρό θα είναι εκεί που πρέπει να είναι” πρόσθεσε.

“Πρέπει να είσαι ευαίσθητος άνθρωπος για να γράφεις, δεν μπορείς να είσαι ψυχρός. Είναι τα θύματα στο μυαλό μου. Τα θύματα γνωρίζουν καλύτερα από εμάς όλους τι έχουν βιώσει. Αυτή η ευαισθησία μου λοιπόν δεν μπορεί να με αφήνει αμέτοχο σε αυτό που γίνεται τριγύρω μου” υπογράμμισε.

“Έδωσα ένα μήνυμα, δεν έχω μάθει να μασάω τα λόγια μου, και ότι κάνω σαν άνθρωπος το εννοώ πάντα. Περιμένω και κάτι. Ο Σάκης θα έπρεπε να πει ένα συγγνώμη λάθος, κάτι να πει” συμπλήρωσε.

“Αν έχει γράψει κάτι τέτοιο και το εννοεί, αυτό είναι η ουσία” απάντησε όταν τον ενημέρωσαν για τη νέα ανάρτηση του τραγουδιστή. “Δεν έχω καμία εμπάθεια με τον Σάκη, αντιθέτως τον αγαπάω και πραγματικά με λύπησαν αυτά που είπε” συμπλήρωσε ο Νίκος Τερζής.

Ο Νίκος Τερζής μίλησε αποκλειστικά στο «Καλύτερα δε γίνεται» μετά τη δήλωσή του για τον Σάκη Ρουβά, ότι θα του απαγορέψει να λέει τα τραγούδια του.

Η ανάρτηση του Νίκου Τερζή για τον Σάκη Ρουβά

Έντονη αντίδραση από τον Νίκο Τερζή για τις δηλώσεις του Σάκη Ρουβά υπέρ του Δημήτρη Λιγνάδη.

Ο συνθέτης και στιχουργός, που βλέπει τα νέα του τραγούδια του στο σίριαλ «Σασμός» να γίνονται επιτυχίες, αποφάσισε να υψώσει «μπλόκο» στον δημοφιλή ποπ σταρ.

Σε μήνυμά του στο twitter, ο Νίκος Τερζής, ανακοίνωσε πως θα του απαγορεύσει να λέει από δω και στο εξής τα τραγούδια που του έχει δώσει ενώ ενημέρωσε πως η δικηγόρος του προβαίνει στις απαραίτητες νομικές ενέργειες.

«Τώρα αν σου απαγορεύσω να λες οποιοδήποτε δικό μου τραγούδι, θα είμαι εγώ ο κακός και ο παράξενος;» έγραψε αρχικά στο twitter του, βάζοντας το hashtag #Ρουβάς, ενώ στη συνέχεια απάντησε σε έναν χρήστη: «Πράττει ήδη η δικηγόρος μου» έγραψε ο Νίκος Τερζής.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ