Νίκος Ψαρράς: Γιατί ακυρώθηκε η συνεργασία μου με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο

Συνέντευξη στην εκπομπή «Δύο στις 10» παραχώρησε ο Νίκος Ψαρράς. Ο γνωστός ηθοποιός, που φέτος το τηλεοπτικό κοινό τον απολαμβάνει στην επιτυχημένη σειρά του Ant1 «Η Μάγισσα», κατά την διάρκεια της συνέντευξης αναφέρθηκε και στην παρ’ ολίγον συνεργασία του με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο.

Μιλώντας για το επάγγελμα του ηθοποιού, ο Νίκος Ψαρράς ανέφερε ότι: «Τον Ιούνιο κλείνω 30 χρόνια ως επαγγελματίας ηθοποιός. Είναι μια δουλειά που παίζεις με το νευρικό σου σύστημα, με το σώμα σου. Άπειροι τραυματισμοί. Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε φυσικοθεραπευτή. Είχα πολλούς τραυματισμούς στη δουλειά μου. Εγώ κάνω τουλάχιστον 1-2 φορές την εβδομάδα φυσικοθεραπεία.

Άνεργος στην Ελλάδα δεν έχω υπάρξει, αλλά έχω υπάρξει πολύ στην Αμερική, γιατί ήμουν 6,5 χρόνια εκεί. Στο Λος Άντζελες όταν προσγειώθηκα τα πράγματα δεν ήταν τόσο εύκολα, οπότε για 1,5-2 χρόνια σέρβιρα πολύ. Δηλαδή σέρβιρα κάθε βράδυ σε δύο ελληνικά εστιατόρια. Πολλή ταραμοσαλάτα έχει περάσει από τα χέρια μου».

Για την παρ’ ολίγον συνεργασία του με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο, εξήγησε πως: «Κάναμε κάποιες πρόβες με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο, θα κάναμε τον Μέγα Αλέξανδρο, η Μάρθα Ντε Λαουρέντις θα ήταν η παραγωγός. Αλλά τότε τα δύο μεγάλα στούντιο πάλευαν για το ποιος θα πάρει την παραγωγή. Και ένα ωραίο πρωί πήρα ένα email που μου έλεγε ότι ακυρώνεται προς το παρόν αυτή η δουλειά.

Στεναχωρήθηκα πολύ, αλλά μια βδομάδα μετά χτύπησε το τηλέφωνο και ήρθα Ελλάδα. Δεν με ήθελε η Αμερική, δεν τσούλαγε το πράγμα. Έχασα ταινία με τη Disney γιατί για μία εβδομάδα είχε καθυστερήσει η δικηγόρος μου, που είχα εκεί, να μου κάνει παράταση στην άδεια εργασίας. Δεν πειράζει όμως, Όλα αυτά γίνονται για κάποιο λόγο.

Το να είσαι στο Χόλιγουντ και να κάνεις ταινίες οι οποίες ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο και σου φέρνουν πολλά χρήματα, δεν σημαίνει ότι σου φέρνουν την ευτυχία. Υπάρχει μία μόνιμη αγωνία, υπάρχει ένας ολόκληρος κύκλος που σε ακολουθεί και τρέφεται από εσένα. Πρέπει να έχεις πολύ γερά νεύρα για να το αντέξεις, γιατί είσαι υπόλογος σε τουλάχιστον 15-20 άτομα για το πώς είσαι κάθε μέρα. Εδώ είναι πολύ πιο απλά τα πράγματα. Και επίσης είναι πολύ πιο ωραίο να παίζεις στη γλώσσα σου».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ