Νίκος Ψαρράς: «Προοριζόμουν εξ αρχής για τον ρόλο του Κανέλλου» – Τι αποκάλυψε για το πέρασμά του από το «Maestro»

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Καλύτερα δε γίνεται» βρέθηκε ο Νίκος Ψαρράς.

Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για τη συμμετοχή του στη σειρά του Ant1 «Η Μάγισσα», αλλά και για το πέρασμά μου από τον δεύτερο κύκλο του «Maestro», του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, αποκαλύπτοντας παράλληλα και τη στιχομυθία που είχαν οι δύο καλλιτέχνες.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός δήλωσε ότι:

«Μπαίνω σε μια φάση πολύ πιο ήρεμη. Τελειώνουν τα γυρίσματα και οι παραστάσεις στην Αθήνα. Φέτος νιώθω πλήρης, νιώθω χαρούμενος.

Το έργο είναι σαν να γράφτηκε χθές. Γιατί οι ανθρώπινες σχέσεις δεν αλλάζουν. Όταν σταματάς να είσαι ειλικρινής και να κρατάς μυστικά από τον άλλον και να αρχίσουν τα ψέματα, υπάρχει φθορά. Χαίρομαι πολύ που θα πάμε και Κρήτη και Πάτρα και Θεσσαλονίκη.

Για τον ρόλο του στη «Μάγισσα», είπε: «Προοριζόμουν εξαρχής για τον ρόλο του Κανέλλου. Στην αρχή υπήρχε πολύ πληροφορία. Τα σενάρια πάντα έχουν ανατροπές. Πάντα τελειώνουν σε μια άρση. Μέσα στους λίγους μήνες που ακολουθούμε αυτούς τους χαρακτήρες, περνάνε από πάρα πολλά πράγματα. Ο Κανέλλος θα βρεί μια ησυχία. Πάντως μόνος μένει».

Όσον αφορά για το πέρασμά του από το «Maestro», αποκάλυψε ότι: «Στο “Maestro” θα είμαι για ένα επεισόδιο. Είπα στον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, “Χριστόφορε, θέλω να με σκέφτεσαι και για πιο μεγάλους ρόλους”.»

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ