Νίκος Ψαρράς για Αλέξη Γεωργούλη: «Λυπάμαι γιατί είναι συνάδελφος»

Συνέντευξη παραχώρησε ο Νίκος Ψαρράς στο “Happy Day”. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για την υπόθεση του Γιώργου Κιμούλη και την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη.

Δεν έχω ιδέα για το δικαστήριο, δεν ασχολούμαι γιατί δουλεύω. Αυτή η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης. Ούτως ή άλλως δεν έχω καλεστεί να παραστώ, αλλά ο καθένας είπε την δική του πλευρά και νομίζω ότι η δικαιοσύνη θα πράξει το σωστό” αναφέρει ο Νίκος Ψαρράς για την υπόθεση του Γιώργου Κιμούλη.

Υπενθυμίζεται πως ο Νίκος Ψαρράς και η ηθοποιός Δώρα Χρυσικού στάθηκαν στο πλευρό της Ζέτας Δούκα, όταν εκείνη κατήγγειλε για κακοποιητική συμπεριφορά τον Γιώργο Κιμούλη, καθώς ήταν συμπρωταγωνιστές της ηθοποιού, στην παράσταση που η Ζέτα Δούκα υποστήριξε ότι συνέβησαν τα περιστατικά. Αποτέλεσμα ήταν ο Γιώργος Κιμούλης να καταθέσει αγωγές εναντίον των τριών ηθοποιών.

Ο Νίκος Ψαρράς επίσης μίλησε για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη, ο οποίος κατηγορείται για κακοποίηση. “Δεν έχω ιδέα τι έχει συμβεί με τον Αλέξη Γεωργούλη. Δεν είμαι ενήμερος, οπότε δεν μπορώ να πάρω καμία θέση, ούτε ξέρω τι συμβαίνει. Λυπάμαι γιατί είναι συνάδελφος” δήλωσε ο ηθοποιός.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ