Γιώργος Κιμούλης: Όσο και να προσπαθείς να ξεφύγεις από το παρελθόν, αυτό εμφανίζεται – Η εξουσία δεν έχει φύλο

Ο Γιώργος Κιμούλης έκανε δηλώσεις μετά τη διαμαρτυρία στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης που πρωταγωνιστεί στη Θεσσαλονίκη, χωρίς όμως να αναφερθεί στο συγκεκριμένο περιστατικό.

Ο ηθοποιός μιλώντας στην εκπομπή «Open Weekend» είπε: «Πρόπερσι δεν μπορούσα να δουλέψω στο θέατρο και δεν μπορούσα να κάτσω και σχεδίασα στο μυαλό μου αυτό που ήθελα να κάνω εδώ και πάρα πολύ καιρό. Έκανα μια ταινία. Άρχισα τα γυρίσματα στο τέλος της καραντίνας.

Επειδή όμως έπρεπε να έχω διαφορετικές χρονικές στιγμές και καιρικές διαφορές, για αυτό το λόγο κράτησε δύο χρόνια αυτή η ταινία. Τώρα που ολοκληρώθηκε, κάναμε και την παράστασή μας. Αυτό που συνέβη στη χθεσινή πρεμιέρα και στην παράσταση -ενώ έρχομαι πάρα πολλά χρόνια στην Θεσσαλονίκη- σχεδόν πρώτη φορά έχω νιώσει τόσο μεγάλη ζεστασιά» είπε αρχικά ο Γιώργος Κιμούλης.

«Το παρελθόν είναι πρόλογος. Όσο και να προσπαθεί κανείς να ξεφύγει από αυτό, εμφανίζεται. Όσο πιο καλά κρυμμένο το έχεις, τόσο με πιο άγριο κι άσχημο πρόσωπο εμφανίζεται στον μέλλοντα χρόνο. Ένα μόνο κατάπτυστο υπάρχει στο σεξ, το να το χρησιμοποιείς ως όργανο εξουσίας. Η εξουσία δεν έχει φύλο» συμπλήρωσε ο Γιώργος Κιμούλης για μηνύματα του έργου.

Στο τέλος ανέφερε πως θα επέστρεφε στην τηλεόραση, αν υπάρξει κάτι που να είναι ενδιαφέρον.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ