Νίκος Πολυδερόπουλος: «Τέσσερις μήνες δεν μπορούμε να μάθουμε από τι έφυγε ο αδελφός μου»

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος βρέθηκε σήμερα καλεσμένος στην ψυχαγωγική εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και αναφέρθηκε στην απώλεια του 28χρονου αδερφού του.

Νίκος Πολυδερόπουλος: Η τηλεοπτική επιστροφή μετά τον θάνατο του αδελφού του

«Πολλές φορές σε αυτές τις περιπτώσεις αμφιταλαντεύεσαι γιατί είναι άδικο και το αιφνίδιο – να μιλάς με τον αδελφό σου τη μια μέρα και την άλλη να μη μιλάς και να μην ξέρεις γιατί δεν μιλάς – καλό είναι να το αναφέρω και αυτό… Εμείς ακόμα δεν ξέρουμε γιατί και πώς έγινε αυτό, γίνονται κάποιες διαδικασίες. Στην Ελλάδα που βρισκόμαστε σήμερα πραγματικά ντρέπομαι γιατί εδώ και τέσσερις μήνες δεν μπορούμε να μάθουμε από τι έφυγε ο αδελφός μου» δήλωσε ο Νίκος Πολυδερόπουλος.

«Ο αδελφός μου έφυγε όρθιος, δεν είχε κάτι, ήταν υγιέστατος. Δεν πρέπει να ξέρω από τι έφυγε; Να μου πει αυτό το κράτος, αυτό το δημόσιο από τι έφυγε ο αδελφός μου, ποιος ευθύνεται για αυτό. Να πάω να κάνω κι εγώ κάποιες εξετάσεις με τα αδέλφια μου να δω τι έχω. Δεν ξέρω ποιον να κρίνω και με ποιον να τα βάλω. Αυτοί που είναι υπεύθυνοι ας κάνουν κάτι να αλλάξουν αυτή τη χώρα»  προσέθεσε ο ηθοποιός.

Νίκος Πολυδερόπουλος: Επισκέφθηκε το Άγιο Όρος μετά τον θάνατο του αδελφού του

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ