Νίκος Μουτσινάς: Είναι αγένεια και σιγά το ρεπορτάζ

Την έντονη διαφωνία του εξέφρασε ο Νίκος Μουτσινάς με ρεπορτάζ που προβλήθηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και αφορούσε την Ελεονώρα Ζουγανέλη.

Στην σημερινή “Χρυσή Τηλεόραση” μεταξύ των αποσπασμάτων ήταν και ένα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου. Συγκεκριμένα δημοσιογράφος της εκπομπής πλησίασε την Ελεονώρα Ζουγανέλη για να την ρωτήσει το πως ήταν το Πάσχα της μετά το διαζύγιο της, καθώς και αν είναι ερωτευμένη ξανά. Μετά το τέλος των ερωτήσεων προς την Ελεονώρα Ζουγανέλη, στην “Super Katerina” έπαιξαν βίντεο, που τους έστειλε τηλεθεατής, στο οποίο φαίνεται ο Νίκος Συρίγος, που φημολογείται πως έχει σχέση με την τραγουδίστρια, να βρίσκεται στο live της Ελεονώρας Ζουγανέλη.

Αντίθετος και με τα δύο ρεπορτάζ ήταν ο γνωστός παρουσιαστής. Ο ίδιος σχολίαζε καθ’ όλη την διάρκεια που έπαιζε το απόσπασμα, ενώ όταν τελείωσε ο Νίκος Μουτσινάς αναρωτήθηκε: “Είναι ωραίο; Είναι ευγενικό; Βοηθάει κάπου να ξέρω πως είναι η Ζουγανέλη μετά το διαζύγιό της;“. Για να χαρακτηρίσει τελικά τις ερωτήσεις προς την τραγουδίστρια ως αγενείς.

Και σιγά το ρεπορτάζ” θα πει καταλήγοντας.

Ο παρουσιαστής επίσης δεν συμφώνησε με το βίντεο του τηλεθεατή. “Βγείτε έξω να διασκεδάσετε, μην βγαίνετε να γίνετε όλοι δημοσιογράφοι” δήλωσε, ενώ εξηγώντας πως ήταν λανθασμένος και ο χαρακτηρισμός του Γρηγόρη Γκουντάρα προς τον τηλεθεατή, που τον είπε “παιχτούρα” για το βίντεο που τράβηξε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ