Χρήστος Μάστορας: Ένα γαρύφαλλο για την… Γαρυφαλλιά – ΒΙΝΤΕΟ

Στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδάει ο Χρήστος Μάστορας, διασκέδασε η Γαρυφαλλιά Καληφώνη. Οι δύο τους εδώ και λίγο καιρό δεν κρύβουν τον έρωτά τους και έχουν ανεβάσει κοινές φωτογραφίες στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο instagram.

Η influencer και γνωστό μοντέλο είχε καθίσει δίπλα στην σκηνή απολαμβάνοντας την μουσική όταν πέρασε από δίπλα της ο σύντροφός της. Ο Χρήστος Μάστορας την ώρα που τραγουδούσε, έσκυψε και άφησε κοντά στην σύντροφό του ένα γαρύφαλλο. Η ίδια όπως φαίνεται και στο βίντεο, ακούμπησε κάτω το ποτό που έπινε και χαμογελώντας έπιασε το λουλούδι.

@zoitsasa Αληθινοί έρωτες😂 #garifaliakalifoni #garifalia #mastoras #mastorasxristos #fyp #foryoupagе #mpesfypgamw #viral #viralvideo #makeitviral😎 #greece #gr #nightout ♬ πρωτότυπος ήχος – Zoitsas

Το ζευγάρι παρότι είναι αρκετούς μήνες μαζί επιβεβαίωσε την σχέση του μόλις τον Φεβρουάριο. Τότε η Γαρυφαλλιά Καληφώνη είχε πει στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, πως οι δύο τους είναι πολύ καλά και πως δεν συγκατοικούν. Ενώ λίγες ημέρες αργότερα το μοντέλο είχε δημοσιεύσει την πρώτη κοινή τους φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Καληφώνη - Μάστορας

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ