Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Τι αποκάλυψε για την σχέση της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο

Στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή “Happy day”, μίλησε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Η δημοσιογράφος σχολίασε μεταξύ άλλων την σχέση που της καταλογίζουν με τον Γρηγόρη Μόργκαν, την σχέση της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο καθώς και την ερώτηση του Ατζούν Ιλιτζαλί προς τον παίκτη, ενώ τέλος αποκάλυψε πως δεν παρακολουθεί το Survivor All Star.

«Δεν παρακολουθώ το Survivor. Δεν ένιωσα άβολα όταν ο Ατζούν ρώτησε τον Κωνσταντίνο για μένα. Αν ήμουν εκεί βέβαια, θα ένιωθα και εγώ αμήχανα και άβολα. Θα είχα ιδρώσει όπως ο Κωνσταντίνος. Θα πω τα ίδια, με τον Βασάλο είμαστε complicated» ανέφερε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου, για την σχέση που φημολογείται πως έχει η πρώην παίκτρια του Survivor με τον Γρηγόρη Μόργκαν, καθώς και το ταξίδι το οποίο έκαναν πρόσφατα στην Αμερική, η Βαλαβάνη δήλωσε: “Δεν ήμουν μόνο με τον Γρηγόρη Μόργκαν στην Καλιφόρνια, ήταν πολλά άτομα. Ούτε διαψεύδω ούτε επιβεβαιώνω κάτι τόσα χρόνια“.

Σχετικά με το πρόσφατο ξέσπασμά της, για τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν, η πρώην παίκτρια του Survivor εξήγησε πως: «Έχω κουραστεί. Μία γάμος, μία χωρισμός, μία παιδιά, μία εγκυμοσύνη. Ε δεν μπορώ και εγώ. Η εγκυμοσύνη είναι λεπτό και ευαίσθητο θέμα, έχει κουράσει».

Στην συνέντευξη που παραχώρησε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, αποκάλυψε πως θα την ενδιέφερε να ασχοληθεί ξανά με την τηλεόραση: «Ποτέ δεν λέω όχι σε ωραίες προτάσεις. Απλώς πρέπει πλέον να βάλω προτεραιότητα την Ευρυδίκη».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ