Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Το ξέσπασμα για τις φήμες εγκυμοσύνης και ο λόγος που δεν βλέπει το Survivor

Στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» μίλησε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Η ίδια μεταξύ άλλων εξήγησε τον λόγο για τον οποίο ξέσπασε πρόσφατα μέσω Instagram με αφορμή δημοσίευμα που ανέφερε πως είναι έγκυος, αλλά και γιατί δεν παρακολουθεί το Survivor all Star.

«Αυτό που με ενοχλεί, με στενοχωρεί και με πιέζει είναι όταν μου λένε για την εγκυμοσύνη. Είναι ένα πολύ αδιάκριτο, πολύ λεπτό και πολύ ευαίσθητο θέμα για μια γυναίκα. Όταν συνδυάστηκε με τον θρήνο και την απώλεια που είχα εγώ για το σκυλάκι μου, χωρίς να αναφερθεί ότι είχα απώλεια της σκυλίτσας μου, αφήσανε υπονοούμενα… Θρήνος, απώλεια, εγκυμοσύνη και αυτό ήταν που μου χτύπησε εμένα το καμπανάκι το κόκκινο και γι’ αυτόν τον λόγο έκανα την ανάρτηση και το έβγαλα από μέσα μου, γιατί δεν μπορώ άλλο πια», είπε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη με αφορμή τις φήμες εγκυμοσύνης.

Όσον αφορά τον λόγο που δεν παρακολουθεί το Survivor all Star, ανέφερε: «Δεν μ’ αρέσει η τροπή που έχει πάρει το φετινό επειδή το έζησα έστω αυτές τις δύο εβδομάδες, δεν μου αρέσει, οπότε έχω επιλέξει να μην το βλέπω. Το αγαπώ γιατί είναι ένα πρόγραμμα το οποίο με ανέδειξε, δεν θέλω να πω κάτι άσχημο για εκείνο και γι’ αυτό πήρα την απόφαση να το ξανακάνω. Απλά δεν με βρίσκει σύμφωνη, χαρούμενη και δεν το ευχαριστιέμαι όπως το ευχαριστήθηκα το 2017. Σίγουρα θα ήθελα να το κερδίσει ο Κωνσταντίνος, το έχω ξαναπεί. Και ο Σάκης, είναι πιο ολοκληρωμένος παίκτης, σε όλα καλός, οπότε βλέπω και τον Σάκη».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ