Νίκος Φλωρινιώτης: Θρήνος στο τελευταίο «αντίο» – Συντετριμμένη η οικογένειά του

Το τελευταίο «αντίο» είπαν σήμερα (22/12) συγγενείς και φίλοι στο Νίκο Φλωρινιώτη, ο οποίος την Τρίτη έφυγε από την ζωή σε ηλικία μόλις 39 ετών, έπειτα από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Τραγικές φιγούρες η μητέρα του Μάχη και τα αδέλφια του Άννα και Σάββας, που μέσα σε περίπου 7 μήνες είδαν να χάνονται δύο άνθρωποι της οικογένειάς τους. Πρώτα η οικογένεια Φλωρινιώτη θρήνησε την απώλεια του αείμνηστου Γιάννη Φλωρινιώτη που πέθανε στις 6 Ιουνίου σε ηλικία 76 ετών, ενώ πριν από λίγες ημέρες ο μικρός γιος της οικογένειας Νίκος έφυγε νικημένος από τον καρκίνο.

Η Μάχη Φλωρινιώτη, καθώς και η Άννα Φλωρινιώτη, έφθασαν υποβασταζόμενες στον Ιερό Ναό της Παναγίας Ρόδον το Αμάραντον, στον Πειραιά για να αποχαιρετήσουν το Νίκο Φλωρινιώτη. Οι δύο γυναίκες ήταν εμφανώς καταβεβλημένες,  έπειτα και από το δεύτερο χτύπημα που τους επιφύλασσε η μοίρα.

Συγκλονιστικά ήταν τα όσα είπε η Μάχη Φλωρινιώτη το πρωί στον Γιώργο Λιάγκα. Η σύζυγος του Γιάννη Φλωρινιώτη που σήμερα αποχαιρέτησε το μικρό της παιδί, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Αυτό που έπαθα, το έπαθα τελείως ξαφνικά. Τον πρώτο καιρό που είχε πεθάνει ο πατέρας του, το παιδί μου πάλευε ακόμη. Ήταν οι αρχές που είχε αρρωστήσει, που είχαμε καταλάβει μάλλον, ότι είχε μελάνωμα.

Το παλεύαμε, εγώ υποκρινόμουν. Η Μάχη δεν ήταν δυνατή. Η Μάχη έπαιζε θέατρο για να δείχνει δυνατή. Δεν ήθελα να καταλάβει το παιδί μου τι είχε. Το παιδί μου ήξερε μόνο ότι είχε καρκίνο στον ώμο. Δεν το είχα αφήσει να καταλάβει ότι είχε και σε άλλα σημεία για να μην τον πάρει από κάτω».

«Με είχε ρωτήσει «μαμά θα πεθάνω;» και εγώ του είχα απαντήσει σαν Θεός «όχι παιδί μου δεν θα πεθάνεις, δεν σε αφήνει η μαμά να πεθάνεις». Παλέψαμε με το τέρας και το είχαμε νικήσει. Το τέρας όμως που λέγεται καρκίνος του έκανε μετάσταση στα μηνίγγια», πρόσθεσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ