Το προξενιό της Ιουλίας: Η συγκλονιστική τελευταία σκηνή για το 2023 – «Τι φινάλε ήταν αυτό; Ανατρίχιασα!»

Το βράδυ της Πέμπτης 21 Δεκεμβρίου προβλήθηκε το τελευταίο επεισόδιο για το 2023, της επιτυχημένης δραματικής σειράς «Το προξενιό της Ιουλίας» καθηλώνοντας το τηλεοπτικό κοινό με την πλοκή αλλά και τις μοναδικές ερμηνείες των πρωταγωνιστών. Η μεγάλη παραγωγή του Alpha πρόκειται να επιστρέφει ξανά στις οθόνες μας την καινούργια χρονιά με νέα επεισόδια γεμάτα συγκλονιστικές εξελίξεις και ανατροπές.

Στην τελευταία σκηνή του χθεσινού επεισοδίου βλέπουμε τον Γιωργίκη να πίνει το ποτό του και μετά από λίγο να έρχεται η χωροφυλακή στο σπίτι. Ο Στασινόπουλος έρχεται αντιμέτωπος με την πιο σοκαριστική εικόνα. Ο Γιωργίκης είναι αιμόφυρτος στο κρεβάτι του και η Ιουλία κρυμμένη γεμάτη αίματα, με τον Στασινόπουλο να τη ρωτά «που είναι το παιδί;». Δεν έγινε ξεκάθαρο εάν πρόκειται για κάποιον εφιάλτη ή για την πιο συγκλονιστική ανατροπή στη σειρά.

Η αγωνία κορυφώνεται για την επιστροφή της αγαπημένης σειράς και τις εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια. Οι πρωταγωνιστές της σειράς εύχονται «Καλές γιορτές» στο τηλεοπτικό κοινό και υπόσχονται να επιστρέψουν με νέες συγκλονιστικές ερμηνείες που θα μας καθηλώσουν.

Δείτε τη σκηνή που καθήλωσε στο χθεσινό επεισόδιο

Δείτε το trailer για το νέο κύκλο επεισοδίων

Η ανάρτηση του Μελέτη Ηλία μετά το τελευταίο επεισόδιο της σειράς «Το προξενιό της Ιουλίας» για το 2023:

Δείτε κάποια από τα σχόλια των φανατικών τηλεθεατών της σειράς στο twitter για την τελευταία συγκλονιστική σκηνή του 2023:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ