Νίκος Φλωρινιώτης: «Θα είναι στον πατέρα του τώρα», λέει ο θείος του

Πέθανε σε ηλικία μόλις 39 ετών ο Νίκος Φλωρινιώτης, ύστερα από μία γενναία μάχη που έδωσε με τον καρκίνο. Η οικογένεια Φλωρινιώτη είχε χάσει πριν από λίγους μήνες και τον Γιάννη Φλωρινιώτη.

Σήμερα (20/12) στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα προβλήθηκαν δηλώσεις του θείου του Νίκου Φλωρινιώτη και αδελφού του Γιάννη Φλωρινιώτη, Αντώνη Λορέντζου.

«Οι ώρες τώρα είναι δύσκολες πολύ και ήταν κι αυτό αναπάντεχο. Ήταν μια χαρά ο Νίκος, πολύ καλά και ξαφνικά μας «έφυγε». Επτά μήνες έχει που «έφυγε» ο αδελφός μου και «έφυγε» ο ανιψιός μου… Τι να πούμε… Κρίμα, κρίμα στο Νίκο μας, κρίμα…

Το πάλεψε πολύ καλά, επανήλθε ήταν μια χαρά και ξαφνικά πάλι εδώ και 15 μέρες το πάλεψε πάλι αλλά δεν άντεξε. Δεν άντεξε… Μας έλεγε ότι, «Ε, θα περάσει κι αυτό, θα το περάσω, θα το παλέψω» κι εμείς περιμέναμε να σηκωθεί, να πάμε σπίτι. Και ξαφνικά μας «έφυγε»…», ανέφερε ο θείος του Νίκου Φλωρινιώτη.

Ερωτηθείς για τις εμφανίσεις που ετοίμαζαν, ο Αντώνης Λορέντζος είπε: «Κάτι για μετά τις γιορτές έλεγε. Να ξεκουραστεί λίγο και μετά τις γιορτές θα ξεκινούσε πάλι να κάνει κάποιες εμφανίσεις, αυτό είχαμε σχεδιάσει. Ήταν αγωνιστής, την δουλειά του την αγαπούσε πολύ, πάρα πολύ».

«Εγώ αυτά τα παιδιά τα έχω μεγαλώσει και τα τρία τα αδέλφια, τα έχω μεγαλώσει. Ήταν πολύ καλό παιδί, πάρα πολύ καλό παιδί, δεν αδικούσε κανέναν. Τον αγαπούσαν οι φίλοι του όλοι, ήταν καλός συνεργάτης με όλους, ένα πολύ καλό παιδί και ο Γιάννης αναπάντεχα και ο Νίκος τώρα αναπάντεχα… Θα είναι στον πατέρα του τώρα…», σημείωσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ