Νίκος Αναδιώτης: Η ομοφυλοφιλία είναι ξεκάθαρα αμαρτία

Καλεσμένος στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα ήταν σήμερα (12/2) ο Νίκος Αναδιώτης. Ο ηθοποιός τοποθετήθηκε για το θέμα του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών και της απόκτησης παιδιών από αυτά, εκφράζοντας την αντίθεσή του.

«Εγώ διαφωνώ και με τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών και θα προτιμούσα ιδανικά όλοι οι άνθρωποι να έρχονται εις γάμο κοινωνία μέσα στην εκκλησία. Διαφωνώ και με τον πολιτικό γάμο. Δεν μπορώ να αποτρέψω το οτιδήποτε. Δεν έχω έρθει ούτε για να αποτρέψω κάποιον, ούτε για να μεταπείσω κάποιον άλλο», ανέφερε αρχικά.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης είπε: «Δεν θεωρώ ότι η επιθυμία του καθενός είναι και δικαίωμά του στη ζωή. Δεν μπορούμε να ζούμε μόνο με τις επιθυμίες μας».

Ακόμα, πρόσθεσε ότι: «Θέλεις να το κάνεις γνωστό, να το επισημοποιήσεις να το γιορτάσεις, να το δημοσιοποιήσεις παντού. Δεν καταλαβαίνω τα δικαιώματα που έχουν να κερδίσουν με αυτό. Αφού στην κοινωνία είναι ίσοι και στις δουλειές όλες μια χαρά δουλεύουν και αποδεκτοί είναι απ΄ όλους».

Σχετικά με την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια εξήγησε: «Θεωρώ ότι τα δικαιώματα του παιδιού, γιατί εγώ θα ήθελα να υπερασπίζομαι τα δικαιώματα των παιδιών και όχι των ενηλίκων, είναι περισσότερα από αυτά που έχουμε εμείς. Υπάρχει τόσο μεγάλη προσφορά από ετερόφυλα ζευγάρια, που η ζήτηση από ομόφυλα ζευγάρια νομίζω ότι είναι μικρότερη».

«Η ομοφυλοφιλία είναι ξεκάθαρα αμαρτία! Μόνο αμαρτία είναι, δεν είναι κάτι άλλο. Δεν είναι αρρώστια. Δεν είναι η μόνη αμαρτία», σημείωσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ