Νίκος Αναδιώτης: Φυσικά και θα με βρει αντίθετο αν τα παιδιά μου είναι ομοφυλόφιλα

Δηλώσεις στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών έκανε ο Νίκος Αναδιώτης. Το μοντέλο και ηθοποιός μίλησε για ακόμα μία φορά κατά του νομοσχεδίου για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

Αρχικά ο Νίκος Αναδιώτης ανέφερε: «Δεν βλέπω κάποιον που έχει διαφορετικές προτιμήσεις από εμένα ως κάτι διαφορετικό σαν οντότητα, σαν προσωπικότητα. Έχω συνυπάρξει, έχω συμβιώσει και συνεργαστεί με πάρα πολλούς ανθρώπους, πάνω από δέκα χρόνια, που έχουν αυτούς τους σεξουαλικούς προσανατολισμούς, θα ήθελα και θα παρακαλούσα ειλικρινά ένας που έχουμε συνεργαστεί αν τον έχω προσβάλλει σαν πρόσωπο να έρθει, απλά για να του ζητήσω συγγνώμη ταπεινά».

«Χάρηκα πάρα πολύ που έγινε ονομαστική ψηφοφορία, ήταν μια μέρα θλιβερή για εμένα. Δεν μου άρεσε που νομοθετήθηκε, όχι τόσο τα δικαιώματα ως προς την κοινωνία, των ανθρώπων που θέλουν να συζούν μεταξύ τους και είναι ομοφυλόφιλοι, όσο η επέκταση που έχει αυτό ως προς τα παιδιά», πρόσθεσε.

Σε ερώτηση για το πώς θα αντιμετωπίσει τα παιδιά του αν μεγαλώνοντας του πουν ότι έχουν διαφορετικό σεξουαλικό προσανατολισμό, απάντησε: «Ένας γονέας οφείλει να δέχεται να παιδιά του με οποιαδήποτε επιλογή και αν έχουν αυτά. Δεν μπορώ να σταματήσω να τα αγαπάω επειδή θα επιλέξουν να κάνουν μια ληστεία αύριο. Το αν θα το δεχθώ όμως αυτό και αν θα συμφωνήσω… Φυσικά θα με βρει αντίθετο.

Και σε άλλα πράγματα, άλλο συμφωνώ και άλλο δέχομαι. Το παιδί του νομίζω ότι ο κάθε γονέας το δέχεται όπως και αν είναι, ό,τι και αν επιλέξει στην ζωή του και θα είναι δίπλα του για πάντα, μέχρι να κλείσει τα μάτια του».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ