Νικολέτα Τσομπανίδου: Περιέγραψε πώς έπεσε θύμα απάτης – Της είπαν πως την θέλουν για τηλεοπτική συνέντευξη

Η πρώην παίκτρια και νικήτρια του πρώτου ελληνικού “The Bachelor” Νικολέτα Τσομπανίδου, αποκάλυψε στο instagram προφίλ της, πώς έπεσε θύμα απάτης ενός επιτήδειου, ο οποίος της είπε ότι παίρνει εκ μέρους της εκπομπής της Ελένης Τσολάκη, για να κανονίσουν να δώσει μία “συνέντευξη”. Μάλιστα η Νικολέτα Τσομπανίδου τον πίστεψε και πήγε στο μαγαζί εστίασης που είχαν δώσει ραντεβού και ευτυχώς για εκείνη, ο άνδρας δεν εμφανίστηκε. Σήμερα η πρώην παίκτρια του “The Bachelor” μίλησε στην πρωϊνή ψυχαγωγική εκπομπή του Open για τα όσα τρομακτικά βίωσε.

«Πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό, ήταν πάρα πολύ περίεργο και πάρα πολύ πειστικό, οπότε δεν υπήρχε λόγος να μην το κάνω, να φοβηθώ δηλαδή, να μην πάω. Αυτός ο άνθρωπος που τον λένε Ορέστη, με πήρε στο εταιρικό μου τηλέφωνο και χρησιμοποίησε το όνομα της εκπομπής και της δημοσιογράφου για να δώσουμε ραντεβού σε ένα μαγαζί για την συνέντευξη. Οπότε όλα ήταν φυσιολογικά, γιατί με ρώτησε ακριβώς ότι ρωτάνε οι δημοσιογράφοι. Μία μέρα πριν με πήρε ξανά τηλέφωνο και μου λέει: “Μήπως θα μπορούσαμε να αλλάξουμε την ώρα, γιατί η δημοσιογράφος έχει να πάει και κάπου αλλού μετά;”» ανέφερε αρχικά η Νικολέτα Τσομπανίδου.

«Φτάνω λοιπόν στο μαγαζί 09:10 και του στέλνω μήνυμα και του λέω: “Μπορείς να μου στείλεις το τηλέφωνο της δημοσιογράφου;”. Μου το στέλνει και μου γράφει από κάτω: “Δεν είναι εκεί”. Παίρνω τηλέφωνο, δεν απαντάει κανείς. Του στέλνω μήνυμα, τον παίρνω τηλέφωνο, τίποτα. Με την εταιρεία τηλεφωνίας δεν έχω μιλήσει, μόνο στο Αστυνομικό Τμήμα πήγα αλλά ήξερα ότι δεν θα έβγαζα άκρη, απλά ήθελα να δω από που είναι ο αριθμός» θα προσθέσει.

«Πήγα μόνη μου, είχα ενημερώσει βέβαια και τις φίλες μου και είχα πάρει τηλέφωνο και την μαμά μου να την ενημερώσω, γιατί κάπως μου καθόταν παράξενα» είπε κλείνοντας.

Το περιστατικό είχε κάνει γνωστό, η ίδια, μέσα από ένα story time που είχε κάνει στο instagram. Τότε είχε εξηγήσει: «Με παίρνει ένας κύριος τηλέφωνο και μου λέει είμαι ο τάδε, θα σε ενδιέφερε μία συνέντευξη στο Open Weekend στην Τσολάκη; Μου συστήθηκε ως Ορέστης. Ρωτάω με ποια δημοσιογράφο, μου λέει με την τάδε. Νορμάλ. Και μου λέει: “Έχεις κάποιο μέρος που θέλεις να κάνουμε τη συνέντευξη ή να βρούμε εμείς;”. Του λέω: “Δεν έχω πρόβλημα, βρείτε εσείς”».

«Μου στέλνει μετά στο What’s Up μου τη διεύθυνση, ήταν στη Βάρκιζα. Ξυπνάω, πηγαίνω στο ραντεβού, φτάνω 09:10. Στέλνω μήνυμα του λέω: “Μπορείτε να μου στείλετε τον αριθμό της δημοσιογράφου;”. Μου λέει: “Δεν είναι εκεί” και μου στέλνει τον αριθμό της. Παίρνω τον αριθμό αυτό και δεν υπάρχει» θα περιγράψει στην συνέχεια.

Τέλος θα πει πως: «Του ξαναστέλνω, δεν απαντάει. Τον καλώ, δεν υπάρχει ο αριθμός. Λέω τέλεια. Πέρασαν χίλια-δυο πράγματα από το μυαλό μου. Ότι μπορεί να μ’ έστειλαν έξω για να μπουν στο σπίτι, ότι με παρακολουθούν, ότι είναι κάποιος που ήθελε να με δει από κοντά. Τρελό, άρρωστο. Πάω που λέτε στο Αστυνομικό Τμήμα, το πιο κοντινό. Μπαίνουμε, βλέπουμε ότι ο αριθμός είναι από Ολλανδία».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ