Netflix: Διάσημος πρωταγωνιστής αποκάλυψε πως διαγνώστηκε με καρκίνο στον εγκέφαλο

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση πως γνωστός πρωταγωνιστής δημοφιλούς σειράς του Netflix διαγνώστηκε με καρκίνο στον εγκέφαλο. Την αποκάλυψη για αυτό το δυσάρεστο νέο, την έκανε ο ίδιος μέσω του λογαριασμού που διατηρεί στο Instagram.

Συγκεκριμένα ο ηθοποιός, χορευτής μπαλέτου και σταρ της σειράς του Netflix «Tiny Pretty Things» Μπάρτον Κουπερθγουέιτ, κάνοντας ένα post στο Instagram προφίλ του, πριν από λίγες ώρες, γνωστοποίησε πως διαγνώστηκε με καρκίνο στον εγκέφαλο.

«Λοιπόν… Χθες διαγνώστηκα με τουλάχιστον ένα γλοίωμα δεύτερου σταδίου. Είναι ένας αρκετά “αξιοπρεπής” σε μέγεθος όγκος στον εγκέφαλο» ανέφερε αρχικά ο ηθοποιός στη δημοσίευση που έκανε στο Instagram προφίλ του την Παρασκευή.

«Η μόνη θεραπεία για κάτι τέτοιο είναι η χειρουργική επέμβαση στον εγκέφαλο», πρόσθεσε.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Barton Cowperthwaite (@bartonc)

Παρά την διάγνωση, ο ηθοποιός και χορευτής μπαλέτου φαίνεται αισιόδοξος και εξήγησε στο post που έκανε ότι οι γιατροί του είναι «βέβαιοι» ότι θα μπορέσουν να αφαιρέσουν «το μεγαλύτερο μέρος του όγκου».

«… και ότι μετά από μια επιτυχημένη επέμβαση και κάποια αποκατάσταση, θα λειτουργώ σαν τον (εκπληκτικό, ταλαντούχο, λαμπρό, ξεκαρδιστικό) εαυτό μου», συνέχισε ο ηθοποιός.

Στο post ο Κουπερθγουέιτ δημοσίευσε τρεις φωτογραφίες. Στην μία εξ’ αυτών απεικονίζεται ο ίδιος στο νοσοκομείο, ενώ οι άλλες δύο είναι από ακτινογραφίες του. Όπως εξηγεί στην λεζάντα της δημοσίευσης, αναμένει ότι η επέμβαση θα γίνει στα μέσα ή στα τέλη της επόμενης εβδομάδας.

Ο ηθοποιός έκτοτε δημιούργησε έναν λογαριασμό στο GoFundMe με στόχο να συγκεντρώσει 50.000 δολάρια για την επέμβαση.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ