Νέος έρωτας για την Κάιλι Τζένερ λίγες εβδομάδες μετά τον χωρισμό – ΦΩΤΟ

Όλο και πιο κοντά φαίνεται πως έρχονται η Κάιλι Τζένερ με τον ράπερ Ντρέικ μετά τον χωρισμό της από τον Τράβις Σκοτ τον προηγούμενο μήνα, μετά τις φήμες για απιστία.

Οι κακές γλώσσες λένε πως η τηλεπερσόνα συνδέθηκε “ρομαντικά” με τον Καναδό καλλιτέχνη μετά τον χωρισμό της και πως περνούν αρκετό χρόνο μαζί το τελευταίο διάστημα. Είναι κάτι περισσότερο από φίλοι, λένε οι φήμες για την 22χρονη αυτοδημιούργητη εκατομμυριούχο και τον 33χρονο ράπερ.

Πάντως, υπάρχουν αντικρουόμενες φήμες για τη σχέση τους καθώς άλλη πηγή είπε στο People ότι οι δυο τους είναι απλώς φίλοι, ενώ σύμφωνα πηγή κοντά στην Κάιλι, την οποία επικαλείται το περιοδικό, η τηλεπερσόνα δεν βγαίνει με τον Ντρέικ.

Οι δυο τους φέρεται να φλέρταραν ασύστολα στα γενέθλια του Ντρέικ πριν από δύο εβδομάδες, Πηγή είπε στο Us Weekly ότι αυτή πέρασε τον περισσότερο χρόνο κοντά στον Ντρέικ και τους φίλους του. “Η Κάιλι ράπαρε και χόρευε με τους φίλους της ενώ βρισκόταν δίπλα στον Ντρέικ αλλά δεν χόρευαν μαζί. Ωστόσο, έδειχναν να έχουν μία σύνδεση. Όπως ακούγεται έμοιαζαν να έχουν γοητευθεί πραγματικά ο ένας από τον άλλον.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ