Νεφέλη Ορφανού: Έχω περάσει «χρυσά» με Φιλιππίδη και Χαϊκάλη – Θα τους υπερασπιστώ αν με καλέσουν

Μια συνέντευξη που θα συζητηθεί έδωσε η ηθοποιός, Νεφέλη Ορφανού, στην εκπομπή της Ελεωνόρας Μελέτη και αναφέρθηκε στη συνεργασία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Παύλο Χαϊκάλη.

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο Παύλος Χαϊκάλης είναι αγαπημένοι συνάδελφοι. Έλεγα να δώσω μια συνέντευξη, εγώ γιατί έχω περάσει “χρυσά” μαζί τους; Εξηγήστε το! Πανέμορφη ήμουν και… κουνιστός άνθρωπος. Δεν ήμουν καμία που κοιμόταν όρθια. Εμένα γιατί αυτοί οι άνθρωποι μου έχουν φερθεί καταπληκτικά; Εξηγήστε το! Ειλικρινά σας το λέω φέρτε εικόνα να τη φιλήσω” περιέγραψε η ηθοποιός.

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου αν έχει κληθεί σαν μάρτυρας απάντησε αρνητικά.

“Αν με καλέσουν, θα πάω μάρτυρας υπεράσπισης, θα πω ό,τι είπα και σε εσάς” σημείωσε.

“Με τον Πέτρο Φιλιππίδη ήμουν για τρεις, τέσσερις σεζόν στο θέατρο Μουσούρη. Έπαιξα, έκανα, πολύ στενά, το βράδυ με περίμενε γιατί έβγαινα τελευταία για να με πάει μέχρι το αυτοκίνητο. Μέχρι εκεί. Εγώ δεν είδα κάτι άλλο. Θυμάμαι μια φορά που είχα πρόβλημα συναισθηματικό, έκλαιγα στο καμαρίνι και ο Πέτρος ήρθε να με ρωτήσει τι έγινε. «Πες μου ποιος σου έκανε κακό να πάω εγώ να τον βρω» μου είπε και έκανε σαν τρελός” αποκάλυψε.

“Ο κόσμος στον δρόμο με αποκαλούσε ξινή, δεν ήξερε το όνομά μου” επεσήμανε.

“Τέλειωσα το γαλλικό σχολείο, ήμουν εσωτερική για ένα διάστημα και είχα καθηγήτριες καλόγριες. Είπα στον πάτερα μου ‘θέλω να γίνω καλογριά’ και είπε να γίνω. Ήμουν άλλου ντ’ αλλού” είπε σε άλλο σημείο, ενώ αναφέρθηκε και στην απόφασή της να μη γίνει μητέρα.

“Δεν έχω το ταλέντο της συμβίωσης, ο γάμος είναι πολύ δύσκολη ιστορία. Πήρα την απόφαση να μη γίνω μητέρα γιατί προτεραιότητά μου ήταν η καριέρα. Δεν ήταν θυσία, ήταν επιλογή” είπε χαρακτηριστικά.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ