Νεφέλη Κουλούρη: Γιατί η “Δόμνα” από τις “Άγριες Μέλισσες” βαπτίστηκε στην ηλικία των 5,5 ετών;

Η Νεφέλη Κουλούρη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου στον ALPHA για τον λόγο που βαπτίστηκε στην ηλικία των 5 ετών.

Η ηθοποιός ενσαρκώνει τον ρόλο της “Δόμνας” στην γνωστή σειρά “Άγριες Μελισσες” στον ANT1. Η “Δόμνα” είναι η κόρη του Θέμελη και ετεροθαλής αδερφή του Μελέτη.

Γιατί η Νεφέλη Κουλούρη βαπτίστηκε στην ηλικία των 5,5 ετών;

Σχετικά με την ηλικία που βαπτίστηκε η Νεφέλη Κουλούρη, η ηθοποιός είπε: «(Βαπτίστηκα) στα 5,5 περίπου (μου χρόνια). Έγινε κυρίως για να θυμάμαι τη βάπτισή μου. Βαπτίστηκα με όλα τα παιδιά του νηπιαγωγείου γύρω από την κολυμπήθρα και έχει πάρα πολύ ενδιαφέρον, γιατί είναι πολύ πολύ ωραίο ένα πλασματάκι μικρό να θυμάται τη βάπτισή του, παρά να κλαίει σε μια κολυμπήθρα».

Τι λέει η Νεφέλη Κουλούρη για τις χρηματικές απολαβές των ηθοποιών;

Σχολιάζοντας τις χαμηλές χρηματικές απολαβές των ηθοποιών, η Νεφέλη Κουλούρη υπογράμμισε: «Ο χώρος μας, είναι ένας πολύ δύσκολος χώρος. Γίνεται ένας αγώνας οι νέοι ηθοποιοί να είναι καλύτερα αμοιβόμενοι. Είναι μια δουλειά με τεράστια επισφάλεια και ανασφάλεια, οπότε θέλουμε να πληρωνόμαστε λίγο καλύτερα από το μέσο όρο για να αντέχουμε μετά ένα εξάμηνο που μπορεί να μείνουμε χωρίς δουλειά».

Στη τηλεοπτική σειρά “Άγριες Μέλισσες” μένει να δούμε αν η “Δόμνα” θα καταφέρει να δικαιωθεί για τον θάνατο του πατέρα της, Θέμελη, ενώ εκκρεμεί η σχετική τελική απόφαση για το αν θα αθωωθεί ή όχι ο Δούκας Σεβαστός στο δικαστήριο.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ