Νέα «καρφιά» της Νανάς Παλαιτσάκη για την Φαίη Σκορδά: Όταν ήταν στο Alter, τα κανάλια την θεωρούσαν τριτοκλασάτη παρουσιάστρια

Στις δηλώσεις που είχε κάνει πριν από μερικές ημέρες για την Φαίη Σκορδά, αναφέρθηκε η Νανά Παλαιτσάκη σήμερα (10/1) με αφορμή και την αντίδραση της Ναταλίας Γερμανού. Μάλιστα η Νανά Παλαιτσάκη εξήγησε ότι η Φαίη Σκορδά την εποχή που βρισκόταν στο Alter «θεωρείτο για τα μεγάλα κανάλια δεύτερη παρουσιάστρια, τρίτη, τριτοκλασάτη».

Συγκεκριμένα η Νανά Παλαιτσάκη είπε σήμερα: «Επειδή είπα κάποια πράγματα για τη Φαίη και άκουσα και τη Ναταλία που είπε ότι «Έφαγα τηγανιά στο κεφάλι» με αυτά που είπα για τη Φαίη και το πώς πήγε στο Mega τότε. Εγώ την αγάπησα πάρα πολύ τη Φαίη. Διότι αν δεν αγαπάς τον παρουσιαστή δεν κάθεσαι να τον στηρίξεις όταν είναι αμφισβητούμενος στα πρώτα του βήματα και δεν επενδύεις την δουλειά σου και αυτά όλα που είχα κάνει, δίπλα σε έναν παρουσιαστή πρωτοεμφανιζόμενο.

Η Φαίη πήρε πάρα πολλή αγάπη από μένα και το συμπάθησα πολύ αυτό το κορίτσι γιατί το «χτυπούσαν» όλοι τότε. Η Φαίη όμως, στο Alter θεωρείτο για τα μεγάλα κανάλια δεύτερη παρουσιάστρια, τρίτη, τριτοκλασάτη. Αυτή ήταν η αλήθεια!».

«Εάν λοιπόν τότε δεν συνέπιπτε χρονικά ο γάμος της με τον Λιάγκα και η ανάγκη του Mega να έχει ένα δίδυμο τηλεοπτικό, που ήταν φρέσκο δίδυμο, άντρας και γυναίκα παντρεμένοι, δεν θα προέκυπτε αυτό το γεγονός που την εξέλιξε τη Φαίη. Διότι έτσι ακριβώς ιστορικά συνέβη. Άρα, ο γάμος της την ευνοεί και τη Φαίη εκείνη τη στιγμή τη χρονική!», πρόσθεσε.

Ακόμα, η Νανά Παλαιτσάκη ανέφερε: «Επειδή ο Γιώργος ήταν ένας άνθρωπος πάρα πολύ εκπαιδευμένος στο ενημερωτικό κομμάτι, δίπλα του η Φαίη, για μένα, φάνηκε ότι μένει δύο βήματα πίσω. Αφήνοντας τον Λιάγκα να τρώει το ότι είναι ο κακός, ο άξεστος, ο προκλητικός και εκείνη να εμφανίζεται πάντοτε πολύ πιο γλυκιά».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ