Νέα αδημοσίευτη φωτογραφία της Αλίκης Βουγιουκλάκη

Μία αδημοσίευτη φωτογραφία της Αλίκης Βουγιουκλάκη είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας.

Συγκεκριμένα στον επίσημο λογαριασμό της αείμνηστης ηθοποιού στο Instagram, ανέβηκε μία αδημοσίευτη φωτογραφία της, η οποία θα αποτελέσει και το εξώφυλλο του πολυαναμενόμενου λευκώματος με σπάνιες φωτογραφίες από την προσωπική και καλλιτεχνική πορεία της Αλίκης Βουγιουκλάκη μέσα από τον φακό του φωτογράφου της, Κλεισθένη.

Δείτε την αδημοσίευτη φωτογραφία της Αλίκης Βουγιουκλάκη

Η ανάρτηση στο Instagram της Αλίκης Βουγιουκλάκη:

«Η Αλίκη σε μια αδημοσίευτη φωτογραφία και ένα δώρο προς όλους τους θαυμαστές της, η οποία θα αποτελέσει και το εξώφυλλο του πολυαναμενόμενου λευκώματος με σπάνιες φωτογραφίες από την προσωπική και πολύχρονη καλλιτεχνική πορεία της με τον φακό του αγαπημένου φωτογράφου της Κλεισθένη.

Ο τεράστιος όγκος του αρχείου και το ξεχωριστό ενδιαφέρον της κάθε φωτογραφίας που αποτυπώνει το μοναδικό αυτό πλάσμα, έχει οδηγήσει δυστυχώς σε μια καθυστέρηση της έκδοσης προκειμένου να αποδοθεί το καλύτερο καλλιτεχνικά αποτέλεσμα που της αξίζει πραγματικά.

Ευχαριστούμε ειλικρινά για την κατανόησή σας και προσπαθούμε το συντομότερο δυνατό να προσφέρουμε στο κοινό που την λάτρεψε ένα τόσο σπάνιο και αξιόλογο υλικό».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ