Γιώργος Χατζηνάσιος: Η συγκινητική ιστορία με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ που αποκάλυψε

Για την Αλίκη Βουγιουκλάκη μίλησε ο Γιώργος Χατζηνάσιος στην εκπομπή “Idols” με τον Σάκη Ρουβά, που παρουσίασε το πρώτο μέρος του αφιερώματος στην αείμνηστη ηθοποιό.

Ο σπουδαίος μουσικοσυνθέτης εξιστόρησε μια πολύ συγκινητική ιστορία από την περίοδο που η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν στο νοσοκομείο. Ο ίδιος “λύγισε” περιγράφοντας μια συγκεκριμένη σκηνή με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ.

“Η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήθελε την αγάπη του κόσμου και την κέρδισε βέβαια. Και στο τέλος την κέρδισε πάρα πολύ. Θυμάμαι πως όταν ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ πήγε στον θάλαμο που ήταν άρρωστη, στα τελευταία της, ήταν από πάνω της και αυτή δεν μπορούσε να μιλήσει από την αδυναμία. Καθόλου, τίποτα. Και της είπε ο Δημήτρης, “σήκω ρε Πίπη να φύγουμε”. Και αυτή δεν μπορούσε να μιλήσει και έκανε μόνο ένα νεύμα. Σαν να του έλεγε, “σε ακούω που μου μιλάς”. Μια πολύ συγκινητική σκηνή” είπε ο Γιώργος Χατζηνάσιος.

βουγιουκλάκη

‘Υπήρχαν όμως και πολλές άλλες χαρούμενες” συνέχισε ο Γιώργος Χατζηνάσιος και αναφέρθηκε σε ένα τραπέζι που είχε κάνει η Αλίκη Βουγιουκλάκη στο σπίτι της , αποκαλύπτοντας τι της είχε πει τότε ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ.

“Μετά τις πρεμιέρες που κάναμε, η Αλίκη ήθελε να μας καλέσει και να μας κάνει το τραπέζι. Σε αυτά τα τραπέζια ήταν και ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ με την δεύτερη γυναίκα του, η οποία είχε γίνει κολλητή με την Αλίκη. Οπότε ήταν έξαλλος και κάποια στιγμή της λέει, “ρε Αλίκη δεν φτάνει που χωρίσαμε, μου πήρες και την γυναίκα μου;”” είπε ο Γιώργος Χατζηνάσιος.

Δείτε τι είπε ο Γιώργος Χατζηνάσιος στην εκπομπή του ΣΚΑΙ

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ