Γιάννης Παπαμιχαήλ: Οι τελευταίες στιγμές της Αλίκης Βουγιουκλάκη – “Δεν ήθελα να το ζήσω”

Για τις τελευταίες στιγμές της μητέρας του Αλίκης Βουγιουκλάκη, οι οποίες έχουν χαραχτεί στην μνήμη του, μίλησε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ στην εκπομπή Idols με τον Σάκη Ρουβά.

«Θα μοιραστώ κάτι, που δεν το έχω πει νομίζω. Τις τελευταίες ώρες, πριν φύγει, δεν ήθελα να ήμουν μέσα και να το δω. Κάθε ώρα έμπαινα πέντε λεπτά μέσα κι έφευγα. Έλεγα εντάξει δεν θα γίνει στα πέντε λεπτά. Τα 55 λεπτά ήμουν έξω αλλά δυστυχώς το έζησα» ανέφερε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ.

«Το έζησα στα πέντε λεπτά πως έφυγε η Αλίκη και μπορεί να έχουν περάσει 25 χρόνια αλλά το θυμάμαι σαν χθες. Έκανε τρεις ανάσες κι έφυγε. Πραγματικά δεν ήθελα να το ζήσω. Το μόνο που έκανα μετά, ήταν να τής κλείσω τα μάτια και να βγω από το δωμάτιο» συμπλήρωσε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ εμφανώς συγκινημένος.

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ αναφέρθηκε και στην δύσκολη περίοδο του χωρισμού των γονιών του λέγοντας πως είδε σκληρές σκηνές μέσα στο σπίτι.

“Όταν είσαι πέντε με έξι, και βλέπεις τους γονείς σου να πιάνονται στα χέρια… Είναι κάποια πράγματα που σου μένουν χαραγμένα” σημείωσε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ