Ναταλία Δραγούμη για Μαίρη Χρονοπούλου: Bαφόταν και κατέβαινε στο στούντιο με μια διάφανη ρόμπα, φορώντας από μέσα τα εσώρουχα της

Στο περιοδικό ΟΚ! παραχώρησε συνέντευξη η Ναταλία Δραγούμη. Μεταξύ άλλων, η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε και στη Μαίρη Χρονοπούλου, στο πλευρό της οποίας έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο.

Έκανες το τηλεοπτικό σου ντεμπούτο το 1992 στο σίριαλ «Μάνα είναι μόνο μία» πλάι στη Μαίρη Χρονοπούλου. Τι θυμάσαι από εκείνη την εποχή;

Ήταν Ιούνιος, μόλις είχα γυρίσει από το Παρίσι και αρχές Αυγούστου μού έγινε η πρόταση για το σίριαλ. Αγαπήθηκε πολύ από τον κόσμο και θυμάμαι πως στην αρχή με τσάντιζε που με φώναζαν με το όνομα του ρόλου, Λιάνα. Η Μαίρη Χρονοπούλου ήταν λατρεμένη, με τόσο έντονη προσωπικότητα, ένα σημαντικό πρόσωπο σε αυτό που είμαι σήμερα. Τώρα που το σκέφτομαι, θεωρώ μεγάλη τύχη στην αρχή της καριέρας σου να παίζεις δίπλα σε μια τέτοια προσωπικότητα, τότε μου φαινόταν φυσιολογικό.

Δεν ήμουν από τα παιδιά που ήξεραν όλες τις ελληνικές ταινίες. Η Μαίρη ήταν πολύ βοηθητική, μου έδινε συμβουλές, με καλούσε στο καμαρίνι της να μου δείξει τα ρούχα της, με φώναζε «Ναταλίτσα». Κάθε πρωί βαφόταν και κατέβαινε στο στούντιο με μια διάφανη ρόμπα – «ομίχλη», φορώντας από μέσα τα εσώρουχα της. Είχε μεγάλη αυτοπεποίθηση!

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ